visuals wonen_verkoop visual-xl

Verkoop

Je huis verkopen is niet zomaar iets. Er komt nogal wat bij kijken. Hoe bepaal je de vraagprijs? Welke strategie zet je in? Wat zijn de valkuilen? Dit en nog veel meer factoren bepalen het succes van de verkoop. Wij zijn er voor je!

Aan de slag

De stappen die we samen doorlopen

Een open deur, maar de start van een succesvolle verkoop begint altijd met een vrijblijvende kennismaking. Een gesprek waarbij we naar de wensen en voorkeuren luisteren. En wij je onze werkwijze uitvoerig uitleggen. Samen komen we tot een werkbaar stappenplan.

Stappenplan

Vraagprijs bepalen

Een goede prijsbepaling is essentieel. Deze mag niet te laag, maar ook niet te hoog zijn. Daarom maken wij eerst een afspraak om de woning te inspecteren. Wat zijn de plussen en minnen van de woning en hoe kunnen we de eventuele verkoop het beste aanpakken? We doen een marktanalyse, bepalen de waarde van het huis, stellen samen de vraagprijs vast en maken duidelijke afspraken over de courtage. Ook brengen wij financiële zaken zoals servicekosten en gemeentelijke belastingen met je in kaart.

Stappenplan

Marketingplan opstellen

Goede marketing is bij woningverkoop onmisbaar. Daarom stellen we samen een marketingplan op om het huis goed onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Denk hierbij aan het verzorgen van een professionele verkoopbrochure, een uitgebreide Funda-plaatsing en aandacht vanuit onze eigen website en sociale media kanalen. Tenzij je kiest voor een stille verkoop natuurlijk. Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dus laat de reacties maar komen. 

Stappenplan

Verkoopklaar maken

Potentiële kopers moeten het gevoel gaan krijgen dat het in jullie huis straks prettig wonen is. Het is dan ook aan jullie om ervoor te zorgen dat de woning er netjes bijstaat. We geven je tips & tricks om je huis optimaal te presenteren. In de tussentijd plaatsen we eventueel een tuin- of raambord. Te koop!  

Stappenplan

Begeleiding bezichtigingen

Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen. Dit geeft ons de kans te achterhalen waarom de kandidaat-koper geïnteresseerd is in juist jullie woning en waar aanvullende vragen liggen. Deze informatie kan belangrijk zijn voor het bepalen van de strategie in de vervolgfase en uiteraard bij latere onderhandelingen.

Stappenplan

Onderhandelingen voeren

Hier komt het neer op de kennis en kunde van een ervaren makelaar. Uiteraard gaan we hierbij voor jullie tot het uiterste. Jullie bepalen aan wie de woning wordt gegund. Nadat dit is gebeurd, vragen we de kopers om de gegevens op te sturen, zodat we de koopakte kunnen opmaken. Deze gaat in concept naar beide partijen ter controle. Koopakte akkoord? Dan gaan we tekenen. 

Stappenplan

Naar de notaris

Is de koopakte door beide partijen getekend? Alle seinen verder op groen? Van harte gefeliciteerd! Wij lichten de notaris in. Vlak voor de overdracht bij de notaris doen we nog een eindinspectie. Ook dit regelen we voor je. Voor de rest is het nu officieel: verkocht!

steps wonen_verkoop-1 890x1040
steps wonen_verkoop-2 890x1040
steps wonen_verkoop-3 890x1040
steps wonen_verkoop-4 890x1040
steps wonen_verkoop-5 890x1040
steps wonen_verkoop-6 890x1040
content wonen_verkoop 890x1040

Start van een nieuw hoofdstuk

Je woning verkopen?

Ja, gaat het gebeuren? Overwegen jullie het huis te verkopen? Dan ben je natuurlijk direct nieuwsgierig naar de huidige waarde. Geef ons een belletje of vul hieronder het formulier in. Wij maken graag een persoonlijke afspraak om vrijblijvend de verkoopmogelijkheden te bespreken. 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Verkoopplannen?

Verkoop via WVO makelaars

We advisren je graag bij de verkoop van je woning. Neem contact met ons op via onderstaande formulier of bel direct met één van de WVO vestigingen.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
reviews background 1920x600

Onze klanten over ons

Het contact was prima, makelaar was prettig in de omgang en zaken deskundig. Als er vragen zijn wordt er aandacht aan gegevener en gehandeld. Prachtige brochure! Dit makelaars kantoor kan ik aanbevelen.

8.8

Wij hebben het team van WVO Utrecht ervaren als betrouwbaar, professioneel en klantgericht. We werden van goede adviezen voorzien en kregen altijd snel en volledig antwoord op onze vragen. We zijn blij dat we voor WVO Utrecht hebben gekozen!

Valklaan 36 8.8

Naar aanleiding van ons telefonisch contact is er iemand langs geweest om kennis te maken en het huis te bekijken . Tijdens dit gesprek ontdekte wij gelijk de deskundigheid van de makelaar. Er werden ons goede tips en adviezen gegeven. Ook het hele verdere verloop ging soepel en vlot . Bij vragen konden wij altijd bellen en werden deze snel beantwoord. De bezichtigingen verliepen vlekkeloos.

Tolhuislaan 11 9

Zeer professionele makelaar die kennis heeft van de lokale markt en een hele prettige en nette afhandeling verzorgt.

Hessenweg 6 B 9.5

Communicatie en besluitvorming verliepen perfect. Administratie kan misschien nog sneller, maar was zonder meer goed.

9.8