visuals werken_verkoop_verhuur visual-xl

Verkoop | verhuur

Een bedrijfspand verkopen of verhuren is voor veel ondernemers een moment dat om extra expertise vraagt. WVO bedrijfshuisvesting heeft een naam hoog te houden.

Weten wat er speelt

Commitment van ervaren adviseurs

De zakenwereld verandert. Vooruitdenken en meebewegen is een absolute voorwaarde. Maak gebruik van onze specialistische kennis en onze aankoop- en verkoop- en aanhuur- en verhuurervaring. Samen maken we jouw wensen waar.

Vertrouw op onze kennis en kunde

Wij kennen onze kwaliteiten

WVO bedrijfshuisvesting kent de markt en heeft zicht op de toekomst. Wij beschikken over een professioneel netwerk en een ruim en interessant actueel aanbod, zowel on- als off-market. Laten we samen om tafel gaan.

Vertrouw op onze kennis en kunde

Wij verplaatsen ons in jouw situatie

Je wilt als eigenaar verkopen of verhuren tegen de gunstigste voorwaarden. Als je op zoek bent, wil je niets minder dan een duurzame ruimte met uitstraling, geschikte ligging en bereikbaarheid tegen werkbare kosten. Dat begrijpen wij, dat staat voorop. 

Vertrouw op onze kennis en kunde

Wij kijken verder dan de eigen regio

WVO bedrijfshuisvesting maakt bewust de keuze om niet enkel regionaal te opereren. Zo onderscheiden wij ons van de andere bedrijfsmakelaars. Wij vinden het belangrijk om vanuit de opdrachtgever te werken, waarbij onze bewegingsvrijheid niet door de regio wordt beperkt.

Vertrouw op onze kennis en kunde

Wij begeleiden en realiseren

Inventarisatie, bezichtiging, onderhandeling en overdracht. Het is een intensief proces. Laat het gerust aan ons over. Wij realiseren voor onze opdrachtgevers een maximaal rendement. Ook als het gaat om kostenbesparing, herhuisvesting en beleggingen.  

steps werken_verkoop_verhuur-1 890x1040
steps werken_verkoop_verhuur-2 890x1040
steps werken_verkoop_verhuur-3 890x1040
steps werken_verkoop_verhuur-4 890x1040
content werken_verkoop_verhuur 890x1040

WVO in BUSINESS

RESULTAATGERICHT VERKOPEN

De verkoop van een pand moet weloverwogen gebeuren. Dat begint door samen jouw situatie goed in kaart te brengen. Ons team neemt uitgebreid de tijd om jouw wensen met je te bespreken. Om vervolgens hier jarenlange knowhow aan toe te voegen en de gunstigste voorwaarden en condities voor je te realiseren. Aandacht en resultaat voorop!  

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

WVO bedrijfshuisvesting

Zakelijk verhuren / verkopen

Zakelijk verhuren of verkopen? WVO bedrijfshuisvesting is je graag van dienst. Neem contact met ons op via onderstaande formulier of bel direct met één van de WVO vestigingen.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms