visuals wonen_taxaties visual-xl

Taxaties

Taxatie nodig voor een hypotheek? Of heb je een woning op het oog waarvan je de waarde wilt weten? Klop dan bij ons aan, want wij kennen de omgeving van Utrecht, Zeist en Bilthoven als geen ander. We weten je alles over de huidige woningmarkt te vertellen en welke factoren belangrijk zijn voor de waarde van jouw woning.

Advies van waarde

Waarom taxeren?

Het meest voor de hand liggende antwoord is natuurlijk voor koop en verkoop. Maar een woningtaxatie is ook zeker nodig bij het afsluiten van een hypotheek. Of voor het bepalen van een economische waarde voor de belastingdienst of bij een nalatenschap, echtscheiding of boedelverdeling. Wij geven je graag meer inzicht en duidelijkheid met een gevalideerd NWWI taxatierapport.

content wonen_taxaties 890x1040

GEVALIDEERDE NWWI TAXATIES

Ruimte voor waardering

Taxaties. We doen niet anders. Hierbij gaat het om het totaalplaatje. Tijdens het taxeren nemen we de volgende aspecten mee:

  • De staat van het onderhoud
  • De inhoud en oppervlakte van de woning
  • De constructie en kwaliteit van de gebruikte materialen
  • De mate van isolatie
  • De rechten en plichten die op de grond rusten
  • De ligging en de omgeving

Maar dat is niet alles. Er speelt nog meer. Zoals prijsontwikkelingen in de markt, bestemmingsplannen en macro-economische omstandigheden. Je ontvangt van ons een gevalideerd NWWI taxatierapport met toelichting. 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

NWWI Taxatierapport

TAXEREN via WVO

Snel een deskundig en gevalideerd taxatierapport nodig? Neem contact met ons op via onderstaande formulier of bel direct met één van de WVO vestigingen.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms