visuals over-ons-specialist-monumenten visual-xl

Specialist monumenten

Ook de verkoop van een monument vraagt speciale aandacht. Wonen in belangrijke historische objecten is bijzonder en brengt voordelen én regels met zich mee. Wij kennen ze allemaal.

Wonen met geschiedenis

Elk pand een uniek verhaal

Utrecht is na Amsterdam de tweede monumentenstad van Nederland en kent drie stadsgezichten. Wonen in een gemeentelijk monument betekent wonen in de geschiedenis. Elk monumentaal pand heeft een uniek verhaal en heeft dankzij de historische waarde een heel eigen sfeer. Bepaald niet standaard te noemen dus.

content over-ons-specialist-monumenten 890x1040

Er kan meer dan je denkt

‘Ik koop geen monument, want daar mag je niks mee’

Het kopen of verkopen van een monumentaal pand roept vaak veel vragen op. Want wat kan en mag er eigenlijk allemaal met zo’n pand? Wat zijn de fiscale regelingen, mag je het pand restaureren of aanpassen, en hoe zit het met onderhoud en verduurzaming? WVO makelaars kent de weg in monumentenland. 

Wij adviseren tot in detail over alle rechten en plichten en verrassende mogelijkheden bij de aankoop of verkoop van jouw monumentale droomhuis. Er kan veel meer dan je denkt!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

WE SPREKEN ELKAAR

WAT KUNNEN WE VOOR JE BETEKENEN?

Stel onderstaand je vraag en laat je gegevens voor ons achter. Dan komen we er snel bij je op terug. Afgesproken!

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
reviews background 1920x600

Onze klanten over ons

Naar aanleiding van ons telefonisch contact is er iemand langs geweest om kennis te maken en het huis te bekijken . Tijdens dit gesprek ontdekte wij gelijk de deskundigheid van de makelaar. Er werden ons goede tips en adviezen gegeven. Ook het hele verdere verloop ging soepel en vlot . Bij vragen konden wij altijd bellen en werden deze snel beantwoord. De bezichtigingen verliepen vlekkeloos.

Tolhuislaan 11 9

Bernard Muijsson is een heel prettige en kundige makelaar. Zowel in de aankoop van ons nieuwe huis als in de verkoop van ons andere huis heeft hij ons, samen met de andere collega’s van WVO, uitstekend bijgestaan.

Lassuslaan 54 9

Wij hebben het team van WVO Utrecht ervaren als betrouwbaar, professioneel en klantgericht. We werden van goede adviezen voorzien en kregen altijd snel en volledig antwoord op onze vragen. We zijn blij dat we voor WVO Utrecht hebben gekozen!

Valklaan 36 8.8

We zijn erg tevreden met de begeleiding van Bernard. We hebben eerder een huis via hem verkocht en dat beviel zo dat we het nogmaals hebben gedaan. Geen verkooppraatjes maar goede service, bereikbaarheid en advies.

Koningin Wilhelminaweg 501 8.8

Zeer professionele makelaar die kennis heeft van de lokale markt en een hele prettige en nette afhandeling verzorgt.

Hessenweg 6 B 9.5