visuals 64f6dc5318360b1b9b1abf4c visual-xl

Vestiging Zeist

Contactgegevens

030 - 69 20 304
zeist@wvo.nl

Adresgegevens

2e Hogeweg 12
3701 AZ Zeist

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur
Op dinsdag, woensdag en donderdag tot 20.00 uur voor bezichtigingen
Buiten kantoortijden werken wij graag op afspraak

reviews background 1920x600

Onze klanten over ons

Meer dan 10 jaar helpt WVO mij met het zoeken van geschikte huurders voor mijn gemeubileerde appartement. Al meer dan 10 jaar naar volle tevredenheid.

Wilhelminalaan 32 b 8.8

We zijn meer dan tevreden met deze makelaar. De makelaar heeft veel kennis en ervaring en stond altijd voor ons klaar. Ook onderhield zij heel fijn contact met de andere partijen waardoor we pro-actief in contact stonden en steeds op de hoogte waren van de status van onderhandelingen. Ze nam ook veel van onze zorgen weg en was altijd bereikbaar. Echt een aanrader dus als je een huis wilt kopen of verkopen.

Dijnselweg 144 10

transparant en deskundig advies. zeer waardevolle ondersteuning in het proces. erg blij met het resultaat. voelde erg vertrouwd.

Elsterstraatweg 33 A 10

Prima contact met de makelaar. Hielp waar het nodig was en begeleidde de zaken in goede orde. WVO is een fijne makelaar waar fijne en goede mensen werken die de klant voorop stellen.

Kardinaal Alfrinklaan 27 8

Prettig contact gedurende de verkoop. Hebben gekozen voor deze makelaar vanwege het hoge service level.

Bloemenheuvellaan 5 9

Zeer betrokken, vriendelijke en deskundige makelaar. Voortreffelijke en heldere communicatie, zowel met de makelaar zelf als de assistentie op het kantoor.

Anna Paulownalaan 108 10

Zeer goed en fijne sfeer. Maar ook professioneel en toch vriendschappelijk . Daarom ben ik zeer tevreden !

Woudenbergseweg 4 A 9

Anne heeft ons in een bijzonder moeilijke tijd goed geholpen ons huis te verkopen. De marktomstandigheden maakten het bijzonder moeilijk om het huis verkocht te krijgen, maar de aanhouder wint. Daar zijn we dankbaar voor.

Duivenhorst 42 8.8

Deze aankoopmakelaar is zeker een aanrader, deskundig advies, luisteren heel goed naar hun klanten en laten niks aan het toeval over! Wij hadden Anne en Bjorn die ons geholpen hebben.

10

Mijn makelaar heeft zeer goed meegewerkt in het vinden van "ons" nieuwe huis. Ook met de verkoop van mijn oude huis is dit zeer snel en zorgvuldig gegaan. Ik zou deze makelaar zeker aanraden!

Tuindorpweg 20 8.5

Eerste gesprek met Björn was prettig, nam alle tijd om wensen en zaken door te spreken. De communicatie met het kantoor was duidelijk en op vragen werd snel gereageerd. Na aankoop via WVO nu ook verkoop via WVO, beide keren naar volle tevredenheid.

Verlengde Slotlaan 95 8.8

Zeer positieve ervaring. Goede begeleiding en advies bij verkoop. Prettige en snelle communicatie met zowel makelaar als binnendienst.

Steniaweg 4 10

Het contact met de makelaar was al gelegd bij de aankoop van ons nieuwe huis. Bij de verkoop van ons huis hebben we opnieuw voor deze makelaar gekozen, het contact liep goed. De snelheid in de procedure om het huis op funda te krijgen ging uitstekend mede dankzij het makelaarskantoor. In goed overleg hebben we de vraagprijs bepaald. De makelaar communiceerde accuraat over wat er in de bezichtigingen naar voren kwam en ondersteunde in het kiezen van de kopers.

Elsstraat 29 8

De makelaar die ons heeft geholpen was vriendelijk, kende de lokale markt, goed bereikbaar en reageerde snel en pakte echt door.

Beurtschippershoek 13 8

Het contact is prima!. Ik kende de makelaar al voor de verkoop van mijn woning. Ik vond het uiterst plezierig om met deze makelaar te werken en zou iedereen deze makelaar aan willen raden.

Valkenkamp 7 7.5

Wij kunnen Bjorn van WVO makelaarsgroep aan iedereen aanbevelen. Van de eerste gesprekken tot afronding van de koop is het contact buitengewoon prettig verlopen. Wat vooral opviel is zijn deskundigheid en rust. Het is een nette makelaar die zich niet laat meeslepen door de gekte van de markt. Hij weet goed de balans te vinden tussen de wensen van de koper en wat als verstandig beschouwd kan worden vanuit de marktontwikkelingen. Wij zijn erg blij met de aankoop van onze nieuwe woning!

Oude Arnhemseweg 261 9.8

Wij zijn ontzettend blij met onze makelaar. Zij heeft ons een aantal jaren geleden helpen aankopen en ons nu ook begeleid in de verkoop van de woning, ondanks dat het niet in het hart van de eigen regio was. De makelaar heeft zich in onze regio verdiept, is assertief op zoek gegaan naar informatie en heeft ons heel kundig begeleid. Korte communicatielijnen, proactief en professioneel. We kunnen haar van harte aanbevelen.

Balistraat 36 9.5

Betrokken makelaar, goed georganiseerd en snelle communicatie. Heeft ons erg goed geholpen bij onze zoektocht naar een woning in Zeist!

8.8

Goede vakkennis, goed op de hoogte van laatste ontwikkelingen, zeer professionele begeleiding. Bijzonder prettig om mee samen te werken.

Homeruslaan 75 10

De makelaar was zakelijk maar vriendelijk en altijd bereikbaar bij vragen. Bij een veranderende markt heeft hij flexibel gereageert waardoor we ons huis alsnog voor een goede prijs hebben verkocht.

Laan van Bergen 21 8.8

Zoals met eerdere ervaringen is deze makelaar zeer accuraat, betrouwbaar in advies en regelen een perfecte afhandeling. Deze makelaar heeft al jaren een enorme betrouwbare uitstekende reputatie en maken dat, zelfs in deze tijden echt waar.

Trompstaete 80 9

Erg prettig contact waarbij wij het gevoel hadden dat we op ieder moment van de dag wat konden vragen mochten we daar behoefte aan hebben, waar we altijd snel antwoord op kregen. De makelaar ging altijd mee naar de bezichtigingen en voorzag ons daar altijd van deskundig advies. Ze had verstand van de stad, de buurt, waar je op moet letten bij het kopen van een huis en van de prijs/marktwaarde van het huis. Bij het kopen van ons huis speelde ze een cruciale schakel in de onderhandeling. Wij zijn zeer tevreden en zouden WVO makelaars zeker aanraden aan anderen!

Van Musschenbroekstraat 38 9.8

Wij zijn bijgestaan door Anne Broekema van WVO, een hele prettige, zorgvuldige en proactieve makelaar. Fijne communicatie en goede ervaring.

9

Vooral heel fijne mensen. In een spannende en ondoorzichtige markt geven ze vertrouwen. Zeer persoonlijk, integer, transparant, kundig en meedenkend. Prettig in communicatie, proactief, enthousiast en betrokken.

Steniaweg 9 a 9

We zijn heel tevreden over de samenwerking met WVO makelaars. Anne heeft ons ontzettend goed geholpen bij het zoeken en de aankoop van ons nieuwe huis. Dankzij haar deskundigheid en aanhoudende inzet hebben we het juiste huis voor ons gevonden en kunnen aankopen. De communicatie verliep met zowel Anne als WVO makelaars in zijn geheel erg prettig en snel. We kunnen WVO makelaars zeker aanbevelen.

9.8

Heel goede begeleiding en service door makelaar en door medewerkers op kantoor.

Burg. Van Tuyll-laan 6 9

Uitstekende ervaring met onze aankoopmakelaar Bjorn. Goede communicatie, degelijk advies en diepere kennis van zaken bij het bezichtigen van (oudere) huizen. Vrij snel gelukt om in deze markt een leuk en sfeervol familiehuis aan te kopen. Top!

Boulevard 60 10

Deskundig, zorgvuldig en prettig in de omgang. Makkelijk aanspreekbaar en goed bereikbaar voor vragen. Geeft een eerlijk en advies en bespreekt mogelijkheden. Ook het contact met de "achterban" op kantoor heb ik als aangenaam ervaren. Ik kan deze makelaar voor 100% aanbevelen. Vertrouwd en oprecht!

10

Deze makelaar heeft ons zeer snel en professioneel begeleid bij de verkoop. Communiceert duidelijk en komt afspraken na. Heel tevreden!

8.8

Contact is van begin tot het eind uitstekend verlopen, ook de afspraken en het contact met de backoffice verliep top! Kortom: Uitstekende service van begin tot het eind van dit makelaarskantoor.

10

Open, eerlijke communicatie en deskundig advies ten aanzien van de aankoopmogelijkheden in een moeilijke markt. Uitstekende ondersteuning bij onderhandelingen.

8.8

Bjorn en zijn team hebben de verkoop zeer professioneel begeleid, we zijn erg tevreden met de communicatie en afwikkeling van de verkoop.

10

Open en prettig contact. Makelaar dacht goed mee met onze woonwensen. Ook de ondersteuning vanuit backoffice was prima.

8.8

Het contact met de makelaar verliep heel prettig. Met hun deskundigheid en kennis van de markt was WVO echt een toegevoegde waarde voor ons.

10

We kwamen er al snel achter dat in de huidige huizenmarkt een aankoopmakelaar onontbeerlijk was. We wilden een makelaar met kennis van de huidige huizenmarkt, die de andere makelaars in de omgeving van ons zoekgebied kende maar die ook een nuchtere kijk had op de "gekte" die er nu is. Die hebben we zeker gevonden in Anne Broekema, waar we eerder mee hebben samengewerkt voor de verkoop van een huis (ook naar volle tevredenheid!). Ze heeft met ons meegedacht, meegezocht, ons goed ondersteund en voor ons onderhandeld. Zo hebben wij na minder dan 10 huizen bekeken te hebben ons nieuwe fijne huis gevonden.

10

Vriendelijk, klantgericht, professioneel en deskundig zijn de woorden die WVO makelaars het beste omschrijven. Echt meedenken met de wensen van de klant en de belangen van de klant voorop stellen kenmerken de manier van werken. Uitstekende service en ondersteuning, duidelijke uitleg van alle stappen en realistische kijk op de mogelijkheden. Kortom, een verdiende 10 op alle scores.

10

De WVO makelaar was een vakkundige en betrokken makelaar. Er werd een realistisch advies gegeven. Zij beschikken duidelijk over kennis van de plaatselijke markt.

9

Er zat geruime tijd tussen het eerste kennismakingsgesprek met de makelaar en het moment dat de werkelijke verkoop werd gestart. Vanaf het begin werd open en deskundig uitleg gegeven. Ook werd bij de kennismaking al een brochure gegeven met referentieobjecten en de wijze van aanpak. Mijn wensen en aandachtspunten werden bij de verkoop betrokken. De procesmatige aanpak met een bouwkundige keuring, een zeer professionele fotopresentatie en zijn aanwezigheid bij alle bezichtigingen leiden tot een grote belangstelling voor het pand. Het is uiteindelijk ruim boven de vraagprijs verkocht. Vertrouwen in deze makelaar had ik al vanaf het begin. Dat heeft hij ruimschoots waargemaakt.

9

Heeft een goed netwerk, kent de regio (heuvelrug) goed, is goed bereikbaar, heldere communicatie en slagvaardig.

9.8

We zijn erg prettig geholpen door WVO makelaars bij de verkoop van onze woning. Tijdens het hele traject duidelijke communicatie, snelle reactie op al onze vragen en continu meedenken in het hele proces. Deskundige en prettige makelaar om mee samen te werken.

9

De verkoop van ons huis via WVO is uitstekend verlopen. Heldere communicatie, deskundigheid en veel service zorgde voor een plezierig en soepel verkooptraject. Veel dank voor jullie goede begeleiding! Taeke en Karen

9.8

In het het zoek- en koopproces zijn wij goed begeleid door Anne Broekema, evenals Björn Gerritsen overigens. Zonder hen waren we nu niet de tevreden kopers geweest. Wij kunnen WVO zeker aanraden, wat trouwens ook op conto komt van de binnendienst die op de achtergrond altijd voor je klaarstaan. Met recht een goed team dat voor jouw belangen opkomt.

9.8

Zeer goede samenwerking, eerlijke communicatie, goed eindresultaat - in het perspectief van een oververhitte markt.

9.5

Proactief en denkt zeer actief mee. Goed bereikbaar. Goed geholpen in een langdurige onderhandeling met positief resultaat.

9.2

Het contact verliep zoals altijd heel goed. Het is fijn om met wvo-makelaars samen te werken. Volgende keer vraag ik hun weer om het appartement te verhuren.

8.5

ONS TEAM

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Een makelaar van WVO is er voor je als je ‘m nodig hebt. Wij gaan graag voor je aan de slag!
Björn Gerritsen

Björn Gerritsen

Beëdigd makelaar / taxateur (RMT)

Sabine Willemsen

Sabine Willemsen

Commercieel binnendienst medewerker

Robert Jan Hartman

Robert Jan Hartman

Bedrijfsmakelaar

Christy Collins

Christy Collins

Commercieel medewerker BOG

Bernard Muijsson

Bernard Muijsson

Beëdigd makelaar / taxateur (RMT)

Sanne Hoffmans

Sanne Hoffmans

Beëdigd register makelaar (RM) / Jurist

Laura van Kranenburg

Laura van Kranenburg

Commercieel binnendienst medewerker

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

We spreken elkaar

Wat kunnen we voor je betekenen?

Stel onderstaand je vraag en laat je gegevens voor ons achter. Dan komen we er snel bij je op terug. Afgesproken!
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "2e Hogeweg 12", "zipCode": "3701 AZ", "city": "Zeist" } ]
[ { "featureType": "landscape", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "stylers": [ { "hue": "#00aaff" }, { "saturation": -100 }, { "gamma": 2.15 }, { "lightness": 12 } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "lightness": 24 } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "lightness": 57 } ] } ]