visuals over-ons-qualis-makelaar visual-xl

Qualis Makelaar

Woningen in het hogere segment vragen om een specifieke aanpak. Daarom is WVO, naast NVM-makelaar, ook onderdeel van Qualis, het netwerk voor exclusief wonen.

WVO en Qualis

Makelaars voor het hogere segment

Qualis is het landelijke netwerk van zo’n 50 NVM-makelaarskantoren dat zich toelegt op de aan- en verkoop van huizen en appartementen in het hogere segment. Stuk voor stuk makelaars met een sterke positie en uitstekende reputatie.

content over-ons-qualis-makelaaralt 900x600

STERK NETWERK, REGIONALE MARKTKENNIS

Door de bundeling van krachten weten we als Qualis-makelaar wat er in het hogere segment te koop is en komt. De woningen met een bord in de tuin én juist ook de objecten die in de ‘stille verkoop’ staan. Iets dat steeds gebruikelijker wordt in deze markt. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Bekijk Qualis aanbod

content over-ons-qualis-makelaar 890x1040

WVO en Qualis

De kracht van de combinatie

  • Uitgebreid landelijk netwerk 
  • Regionale marktkennis
  • Expertise in het hogere segment
  • Zicht op potentiële kopers
  • Inzet van slimme marketingstrategieën
  • Kwaliteit gegarandeerd door NVM-label
  • (Wereld)wijde aandacht voor de woning
  • Stille verkoop als mogelijke verkooptactiek

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

We spreken elkaar

Wat kunnen we voor je betekenen?

Stel onderstaand je vraag en laat je gegevens voor ons achter. Dan komen we er snel bij je op terug. Afgesproken!

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
reviews background 1920x600

Onze klanten over ons

Naar aanleiding van ons telefonisch contact is er iemand langs geweest om kennis te maken en het huis te bekijken . Tijdens dit gesprek ontdekte wij gelijk de deskundigheid van de makelaar. Er werden ons goede tips en adviezen gegeven. Ook het hele verdere verloop ging soepel en vlot . Bij vragen konden wij altijd bellen en werden deze snel beantwoord. De bezichtigingen verliepen vlekkeloos.

Tolhuislaan 11 9

Bernard Muijsson is een heel prettige en kundige makelaar. Zowel in de aankoop van ons nieuwe huis als in de verkoop van ons andere huis heeft hij ons, samen met de andere collega’s van WVO, uitstekend bijgestaan.

Lassuslaan 54 9

Wij hebben het team van WVO Utrecht ervaren als betrouwbaar, professioneel en klantgericht. We werden van goede adviezen voorzien en kregen altijd snel en volledig antwoord op onze vragen. We zijn blij dat we voor WVO Utrecht hebben gekozen!

Valklaan 36 8.8

Zeer professionele makelaar die kennis heeft van de lokale markt en een hele prettige en nette afhandeling verzorgt.

Hessenweg 6 B 9.5

We zijn erg tevreden met de begeleiding van Bernard. We hebben eerder een huis via hem verkocht en dat beviel zo dat we het nogmaals hebben gedaan. Geen verkooppraatjes maar goede service, bereikbaarheid en advies.

Koningin Wilhelminaweg 501 8.8