visuals werken_beleggen visual-xl

Beleggen

Op zoek naar een optimale en uitgebalanceerde opbouw van jouw vastgoedportefeuille? Simpel, dan vertrouw je op WVO bedrijfshuisvesting. Onze expertise als ervaren beleggingsadviseur staat volledig tot je beschikking. Wij adviseren je bij het verkrijgen van nieuwe beleggingsobjecten en ondersteunen bij het verkopen van je huidige vastgoed.

Investeren in de toekomst

Investeren in de toekomst

Investeren in bedrijfsvastgoed is investeren in de toekomst. Stap je in of wil je jouw portefeuille uitbreiden? WVO bedrijfshuisvesting ondersteunt met advies en bemiddeling, zoals je dat van ons verwacht: duidelijk, snel en met kennis van zaken. Het resultaat loont altijd.

content werken_beleggen 890x1040

De opmaat naar resultaat

Noem een betere partij, dan wij!

Beleggingsadvies. Maar dan wel goed en doordacht. Dat vereist actuele marktkennis en intensief contact met beleggers en ontwikkelaars. Laat ons voor je bemiddelen. Wij zijn de go-to adviseur voor het realiseren van uiteenlopende beleggingstransacties. Variërend van woningportefeuilles, bedrijfsvastgoed tot retail en zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

Waarom WVO bedrijfshuisvesting voor jouw beleggingen?

  • De opdrachtgever staat bij ons centraal, we nemen uitgebreid de tijd voor je
  • Wij zijn duidelijk in plan en aanpak, je verwacht niet anders
  • Ieder z’n expertise, we nemen alle zorgen voor je uit handen
  • Wij voorzien je van goed advies voor het beste rendement
  • Vertrouw op ons zorgvuldig opgebouwd lokaal én landelijk netwerk

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

BELEGGEN IN VASTGOED?

Beleggen VIA WVO

WVO bedrijfshuisvesting voorziet je graag in een onderbouwd beleggingsadvies. Neem contact met ons op via onderstaande formulier of bel direct met één van de WVO vestigingen.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms