visuals wonen_aankoop visual-xl

Aankoop

Ben je op zoek naar je droomhuis of heb je deze gevonden bij een andere makelaar? Je kan in beide situaties terecht bij WVO makelaars. Wel zo makkelijk.

Gezocht en gevonden

De meerwaarde van professionele begeleiding

Onze ervaren NVM makelaars putten uit jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk. We gaan je zo goed mogelijk adviseren tijdens je zoektocht naar de juiste woning. Van bezichtigingen, onderhandelingen, inspectie en de aankoop. Ook als je de woning al bij een andere makelaar hebt gevonden.

content wonen_aankoop 890x1040

Samen slagen

Wij zorgen dat je aankoop slaagt!

We zien de markt per maand veranderen. Als aankoopmakelaar helpen en adviseren wij je graag en goed. Alle ruimte voor een betrouwbare aankoop van jouw droomhuis. 

Onze meerwaarde:

  • een aankoop die slaagt
  • de juiste ingangen bij verkopers en andere makelaars
  • onderdeel van het Qualis-netwerk voor exclusief wonen
  • de beste aankoopprijs door onze marktkennis 
  • een zorgeloze afhandeling van het proces
  • een scherp all in tarief op basis van no cure no pay 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

woning kopen?

Aankoop via WVO

WVO begeleidt je graag bij de aankoop van je woning. Neem contact met ons op via onderstaande formulier of bel direct met één van de WVO vestigingen.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
content grid-01
content grid-02
content grid-03

GEEF ONS EEN ZOEKOPDRACHT

WVO MAKELAARS HELPT JE GRAAG MET ZOEKEN NAAR JE IDEALE HUIS

Op zoek naar een huis in Utrecht, Zeist, Bilthoven en omgeving? Dan heb je bij ons keuze uit een ruim aanbod woningen dat te koop staat. Van appartementen midden in de stad tot luxe villa’s gelegen in een bosrijke omgeving. Het woningaanbod van WVO makelaars is uiterst divers. Er zit voor iedereen een potentiële woning tussen. 
Liever een zoekopdracht bij ons neerleggen? Neem dan contact met ons op, dan gaan we aan de slag om je ideale woning te vinden.

reviews background 1920x600

Onze klanten over ons

Bernard Muijsson is een heel prettige en kundige makelaar. Zowel in de aankoop van ons nieuwe huis als in de verkoop van ons andere huis heeft hij ons, samen met de andere collega’s van WVO, uitstekend bijgestaan.

Lassuslaan 54 9