visuals 64f6dcf3c97e4c8bc721b3db visual-xl

Vestiging Utrecht

Adresgegevens

Jan van Scorelstraat 30
3583 CP Utrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur
Op dinsdag, woensdag en donderdag tot 20.00 uur voor bezichtigingen
Buiten kantoortijden werken wij graag op afspraak

reviews background 1920x600

Onze klanten over ons

Uitermate positieve ervaring met WVO makelaars gehad in de verkoop van ons huis. Bereikbaar, duidelijke communicatie, goed advies op gebied van prijs/markt en begeleiding in het verkoop proces. Zelfs toen wij een week in Amerika zaten tijdens de bezichtigingen en eerste biedingen nam Bernard na kantooruren de tijd om deze door te nemen.

Bladstraat 7 10

Altijd een snelle reactie op vragen, en tegelijkertijd kritisch meedenkend. Afspraken zijn helder en duidelijk.

Edisonstraat 116 9

Vriendelijk, geduldig, maar ook uitdagend en vasthoudend. Na zoekopdracht blik verbreed naar regio met heel leuk resultaat.

Utrechtseweg 389 7.8

Bernard was een bekwame sparring partner in zowel de aankoop van een appartement als bij de verkoop van mijn huis. Hij maakte goede inschattingen in een licht veranderende markt!

Mgr. van de Weteringstraat 5 9

Fijne makelaar. Helpen goed en reageren snel. Mijn huis was binnen 2 weken verkocht. Als ik vragen had kreeg in altijd dezelfde dag nog antwoordt

Watermolen 2 10

Heel erg fijn contact. We konden snel met hem schakelen en overleggen over de aanpak. Ondanks dat het even heeft geduurd voordat we uiteindelijk hebben gekocht, bleef hij onveranderd behulpzaam en met ons meedenken.

Lassuslaan 32 a 10

Bernard was een goede sparring partner en dat zegt alles! we zijn nu nog bezig met de verkoop van mijn huis en hij treedt goed op in deze toch wat veranderende markt.

Nicolaas Beetsstraat 112 9

Fijne samenwerking en vakkundige begeleiding in het hele proces. Vriendelijk, professioneel en goed advies over o.a. de verkoopstrategie. Én een fotograaf die schitterende foto’s maakt!

Merwedestraat 55 10

Wij zijn erg tevreden met WVO-makelaars, omdat we dankzij hun deskundigheid een huis hebben kunnen kopen op deze verhitte woningmarkt! Ze keken steeds kritisch met ons mee, en gaven advies maar luisterden ook goed naar onze wens. Ook zorgden ze ervoor dat we ons niet gek lieten maken, en veel te veel gingen overbieden. Uiteindelijk zijn we ontzettend tevreden met het huis dat we gekocht hebben, en hebben we het ook nog voor een goede prijs kunnen krijgen. Dat was ons in ons eentje niet gelukt.

Antonius Matthaeuslaan 44 10

It was a very smooth and good experience to buy a house in Netherlands. And here I would like to thanks WVO Makelaarsgroep and Bernard. He was extremely helpful and made deal successful. Highly recommend for everyone

Donkeregaarde 8 10

Uitstekend. Betrokken, snelle werkwijze, alle makelaars even deskundig. Fijn kantoor. Zou ze zeker aanbevelen

Takstraat 2 8.5

Kundige en vriendelijke makelaarskantoor, alles verliep vlot, correct en efficiënt. De partijen waarmee wordt samengewerkt zijn allen ook vriendelijk en zeer deskundig.

Bakhuizen van den Brinkstraat 21 BIS 9

1e keer was het meteen raak. Goed op de hoogte van de realiteit. Prettig en snel in de omgang. Aan te raden dus

Kerckeboschlaan 6 9.8

Fijn contact. We kregen hulp gedurende het hele proces. Er werd met aandacht naar onze verkoop gekeken en goed advies gegeven (bijvoorbeeld over de voordelen van een bouwtechnische keuring bij verkoop). Achteraf was het allemaal erg soepel gedaan, dankzij de hulp van WVO.

Abstederdijk 21 9.8

De samenwerking met WVO wederom als zeer prettig ervaren. Bernard is een echte professional en erg prettig in de communicatie. Zijn adviezen zijn spot-on en realistisch. Ook de collega's op kantoor zijn vriendelijk en reageren adequaat waardoor het proces soepel verloopt. Ik zou deze makelaar dan ook aan iedereen aanbevelen.

Zilvergeldstraat 11 10

Het contact met de makelaar verliep uitermate soepel. Alle tijd werd er genomen om verschillende panden te bezichtigen en het advies was oprecht en eerlijk. Geen enkele druk heb ik ervaren om overhaast keuzes te maken en dat zegt wel wat in deze hectische woningmarkt.

8.2

WVO Makelaars, Bernard en zijn team, hebben ons zeer professioneel begeleid bij de verkoop van ons huis. Veel waardering hebben wij voor: * Ontzorging van A tot Z * Heldere communicatie en deskundig advies * Goede bereikbaarheid, snelle en flexibele respons op onze vragen * Nakomen van afspraken * Samenwerking met ervaren fotograaf. Kortom, wij bevelen iedereen dit top team aan!

10

Fijn contact gehad met alle makelaars. Steeds goede begeleiding gekregen bij het zoeken en beoordelen van woningen. Ook het traject erna werd goed begeleid. De medewerkers van het kantoor reageerde ook steeds snel.

9.8

Onderscheidend door sterke klantfocus. Icm stevige marktkennis, professionaliteit zeer aan te raden!

9.8

Het was een prima contact. De makelaar was goed bereikbaar en belde indien nodig snel terug. In de huidige huizenmarktgekte met (soms enorme) overbiedingen is haast niet te voorspellen wat er geboden gaat worden. Dus kennis van de lokale markt is dan niet echt bepalend. De begeleiding was prettig en de courtage niet zo overdreven hoog als bij sommige collega makelaars.

8

Bjorn van WVO makelaars is zeer kundig en heeft ons goed geadviseerd bij de verkoop van ons huis. Hij gaf duidelijk advies maar stond ook open voor onze inbreng en luisterde goed naar wat wij belangrijk vinden. Zijn jarenlange ervaring heeft zeker geholpen om ons huis goed te verkopen. Zeer professionele relaties (bijvoorbeeld top fotograaf en energielabel snel “tussendoor” geregeld ondanks drukte). Ook fijn en open contact gehad met de verschillende collega’s van het WVO kantoor.

9.2

Uitstekende en snelle communicatie. Kennis van de markt. Fijne samenwerking. Top makelaar, raad ik iedereen aan!

10

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik kende de makelaar al van de aankoop van mijn te verkopen huis. Ook hulp gekregen met de verwerking van de computerbestanden, al-les gedigitaliseerd inmiddels terwijl ik daar niet altijd makkelijk mee kan omgaan.

9

Het contact verliep altijd uitstekend. De bereikbaarheid was heel goed. De ondersteuners van de makelaar hebben me dagelijks op de hoogte gehouden van het aanbod, en hebben afspraken geregeld. De makelaar begreep mijn wensen en smaak, en heeft me onvermoeibaar bij alle bezichtigingen goed geadviseerd en begeleid.

10

WVO was zowel mijn aankoop- als mijn verkoopmakelaar. Ik heb de begeleiding van de makelaars en van het kantoor als zeer prettig en deskundig ervaren. Er werd snel geschakeld en meegedacht wat heel prettig is bij het kopen en verkopen van een huis.

9.5

Zeer tevreden over de makelaar Wvo: Korte lijnen, uitstekende communicatie, behulpzaam, meedenkend. Betrouwbaar.

9

ONS TEAM

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Een makelaar van WVO is er voor je als je ‘m nodig hebt. Wij gaan graag voor je aan de slag!
Björn Gerritsen

Björn Gerritsen

Beëdigd makelaar / taxateur (RMT)

Sabine Willemsen

Sabine Willemsen

Commercieel binnendienst medewerker

Robert Jan Hartman

Robert Jan Hartman

Bedrijfsmakelaar

Christy Collins

Christy Collins

Commercieel medewerker BOG

Bernard Muijsson

Bernard Muijsson

Beëdigd makelaar / taxateur (RMT)

Sanne Hoffmans

Sanne Hoffmans

Beëdigd register makelaar (RM) / Jurist

Laura van Kranenburg

Laura van Kranenburg

Commercieel binnendienst medewerker

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

We spreken elkaar

Wat kunnen we voor je betekenen?

Stel onderstaand je vraag en laat je gegevens voor ons achter. Dan komen we er snel bij je op terug. Afgesproken!
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
[ { "address": "Jan van Scorelstraat 30", "zipCode": "3583 CP", "city": "Utrecht" } ]
[ { "featureType": "landscape", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "transit", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "poi", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "water", "elementType": "labels", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels.icon", "stylers": [ { "visibility": "off" } ] }, { "stylers": [ { "hue": "#00aaff" }, { "saturation": -100 }, { "gamma": 2.15 }, { "lightness": 12 } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "labels.text.fill", "stylers": [ { "visibility": "on" }, { "lightness": 24 } ] }, { "featureType": "road", "elementType": "geometry", "stylers": [ { "lightness": 57 } ] } ]