visuals werken_besparen visual-xl

Besparen

Door een onrustige financiële markt is in Nederland veel leegstand ontstaan op de kantoor- en bedrijfsruimtemarkt. Huurders zijn zich echter niet of nauwelijks bewust van de besparingskansen op de huidige huisvestingskosten.

Slimme mogelijkheden

Onze experts adviseren en ondersteunen

In tijden als deze willen bedrijven onderzoeken of ze ook op huisvestingsgebied kunnen besparen. Wij geven een aantal waardevolle insights.

Ruimte voor besparen

Heronderhandelen van de huidige huurovereenkomst

Ben je bijna aan het einde van de huurovereenkomst en wil je nieuwe en gunstige afspraken maken met je verhuurder? Er zijn verschillende mogelijkheden. Zoals een lagere huurprijs, betere voorwaarden, aanpassingen in metrage of zelfs een upgrade van de huidige ruimte. Wij gaan het gesprek voor je aan met de verhuurder om gunstigere afspraken te maken.

Ruimte voor besparen

Huurovereenkomst tussentijds openbreken

Het is in veel gevallen mogelijk om ruim voor het einde van de huidige huurovereenkomst betere voorwaarden te bedingen. Verhuurders willen vaak langdurige huurovereenkomsten, wat goed is voor hun beleggingswaarde en kasstroom. In ruil daarvoor profiteren huurders van bijvoorbeeld een lagere huur of verbeterde voorwaarden.

Ruimte voor besparen

Huidige metrage besparen en (onder) verhuren 

Misschien heb je momenteel minder ruimte nodig. Er zijn manieren om ruimte te besparen. Denk aan herindelingen waardoor meer mensen in dezelfde ruimte kunnen werken, inzet van flexwerkers of alternatieve archivering. Zo zijn er nog tal van andere manieren om te besparen op huisvestingskosten. We bespreken ze graag met je.

steps werken_besparen-1 890x1040
steps werken_besparen-2 890x1040
steps werken_besparen-3 890x1040

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

WVO bedrijfshuisvesting

Besparen

Benieuwd naar mogelijke besparingen op het gebied van jouw bedrijfshuisvesting? Neem contact met ons op via onderstaande formulier of bel direct met één van de WVO vestigingen.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms