visuals bedrijfsaanbod-transacties visual-md

BEDRIJFSAANBOD TRANSACTIES

Odijkerweg 1 te Driebergen-Rijssenburg Verkocht

Odijkerweg 1 te Driebergen-Rijssenburg

WVO Bedrijfshuisvesting feliciteert Levitudo B.V. met de aankoop van deze prachtige locatie. 

Het bedrijfsverzamelgebouw is op loopafstand gelegen van het vernieuwde NS station Driebergen-Zeist en zeer nabij de op- en afrit van één van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A12 (Den Haag- Arnhem). Bekende gebruikers in de omgeving zijn onder meer Triodos Bank, Politie Nederland, KNVB, Achmea, pensioenfonds PGGM en het WWF. 

Overweegt u om uw bedrijfspand te verhuren of te verkopen?

Neem contact met ons op. 
bog@wvo.nl
030 692 03 04

Driebergseweg 2a te Zeist Verhuurd

Driebergseweg 2a te Zeist

WVO Bedrijfshuisvesting B.V. heeft bemiddeld bij een verhuurtransactie voor de kantoorvilla gelegen aan de Driebergseweg 2a te Zeist. 

Het betreft een representatieve vrijstaande kantoorvilla met een oppervlakte van circa 368 m²., gesitueerd in de nabijheid van het centrum van Zeist. Deze strategische locatie biedt een uitstekende bedrijfshuisvestingsmogelijkheid voor organisaties die waarde hechten aan een professionele en hoogwaardige werkomgeving. 

Voor verdere informatie of voor het verkennen van vergelijkbare mogelijkheden in bedrijfshuisvesting, nodigen wij geïntresseerden uit contact op te nemen met WVO Bedrijfshuisvesting B.V.

De Bilt- STEG Werkt B.V. vestigt zich op de Utrechtseweg 2 te De Bilt.

De Bilt- STEG Werkt B.V. vestigt zich op de Utrechtseweg 2 te De Bilt.

WVO Bedrijfshuisvesting heeft als adviseur de verhuurder bijgestaan bij de totstandkoming van deze transactie, waarbij circa 300 m² v.v.o. kantoorruimte is verhuurd in het zelfstandige en representatieve kantoorgebouw aan de Utrechtseweg 2 te De Bilt. 

STEG Werkt B.V. is gespecialiseerd in arbeidsrevalidatie en biedt herstelzorg, evenals re-integratie voor medewerkers. 

Bent u ook opzoek naar geschikte bedrijfshuisvesting? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Utrechtseweg 60 te Zeist voor ca. 754 m² Verhuurd

Utrechtseweg 60 te Zeist voor ca. 754 m²

WVO Bedrijfshuisvesting B.V. verhuurd aan twee partijen, Health Ecore B.V. en Evresys B.V., ca. 754 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping alsmede in het souterrain aan de Utrechtseweg 60 te Zeist.

Bedrijfshuisvesting B.V. heeft de verhuurder, collegiaal met BNP Paribas Real Estate en Burgersdijk Makelaars, geadviseerd bij het tot stand komen van de beide transacties. 

Voor de verhuur is nog ca. 1.120 m² kantoorruimte beschikbaar welke is gelegen op de begane grond alsmede de eerste verdieping. 

Voor meer informatie, neem contact op met WVO Bedrijfshuisvesting B.V. op het telefoonnummer 030 692 03 04 of stuur een e-mail naar bog@wvo.nl

De Coöperatieve Vereniging Acvita Zorg U.A. en Gemini Embedded Technology vestigen zich op IJsseloord II.

De Coöperatieve Vereniging Acvita Zorg U.A. en Gemini Embedded Technology vestigen zich op IJsseloord II.

Arnhem - WVO Bedrijfshuisvesting B.V. verhuurd aan twee partijen, de Coöperatieve Vereniging Acvita Zorg U.A. en Gemini Embedded Technology, ca. 989 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 5e verdieping alsmede de 6e verdieping in het voormalig Vitens-gebouw aan de Meander 1101 te Arnhem. 

De Coöperatieve Vereniging Acvita Zorg U.A. is specialist in de intensieve zorg en begeleiding in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ.
Samen met haar partners streven zij naar duurzaamheid en continuïteit. 

Daarnaast is Gemini Embedded Technology expert op het gebied van het ontwikkelen van slimme en veilige elektronica producten. 

WVO Bedrijfshuisvesting B.V. heeft de transactie, samen met BMV Makelaars alsmede de beheerder Vastgoedbrigade, tot stand gebracht namens de Verhuurder. 

Overweegt u om uw bedrijfspand te verhuren of te verkopen?

Neem contact met ons op. 
bog@wvo.nl
030 692 03 04

‘The Green Capitol Towers’ in Almere. Aangekocht

‘The Green Capitol Towers’ in Almere.

WVO bedrijfshuisvesting heeft namens haar relatie, Bision Investments B.V., een grootschalig kantoorcomplex ter grootte van circa 22.125 m² aangekocht.

Het kantorencomplex is verdeeld over 5 torens en is gelegen op een perfecte zichtlocatie langs de A6. Het kantoorgebouw biedt u diverse indelingsmogelijkheden en bezit meerdere faciliteiten zoals een auditorium voor 120 personen, vergaderruimtes, bedrijfsrestaurant en koffiecorner.

Naast zijn imposante karakter beschikt elke toren over een vermogen van 630 kilovolt ampère met de mogelijkheid tot uitbreiding naar 2000 kilovolt ampère.
Uitermate geschikt voor o.a. ICT-bedrijven!

The Green Capitol Towers onderscheid zich door Mkb’ers en Multinationals de ruimte te bieden in hun eigen toren waarbij de kleinere ondernemingen zijn gevestigd in het Business Center.

De verkoper is geadviseerd door Cees Hersbach van Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs B.V..

Bent u opzoek naar een nieuwe locatie in Almere?
Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met WVO bedrijfshuisvesting B.V.

Recent aangekocht en nu in de verhuur: Meander 1101 te Arnhem Aangekocht

Recent aangekocht en nu in de verhuur: Meander 1101 te Arnhem

Het hoogwaardig en marakante kantoorgebouw bevindt zich op een prominente zichtlocatie aan de A12 op Businesspark IJsseloord.

Het vrijstaande kantoorgebouw van circa 6.627 m2 v.v.o. kenmerkt zich door zijn L-vorm en bestaat uit een zuidvleugel met vijf verdiepingen en een noordvleugel met zeven verdiepingen. De zevende verdieping is in bezit van een bedrijfskeuken met dakterras.

Er is veel daglichttoetreding in de kantoorruimtes door de grote raampartijen. De kantoorruimtes die gesitueerd zijn aan de achterzijde kijken uit over het uitgestrekt landschap en de rivier de IJssel.

Het kantoorgebouw is in bezit van een energielabel A en beschikt over 250 parkeerplaatsen met de mogelijkheid om uit te breiden naar 300 parkeerplaatsen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Huis ter Heijde 62 te Zeist Verkocht

Huis ter Heijde 62 te Zeist

WVO Bedrijfshuisvesting B.V. heeft in samenwerking met BNP Paribas Real Estate succesvol bemiddeld bij de verkoop van Huis ter Heijde 62 te Zeist.

De Landelijke meldkamer, waar politie, brandweer, ambulancezorg en de Koninklijke Marechaussee werkzaam zijn, is inmiddels de trotse eigenaar van deze locatie.

Het zelfstandig kantoorgebouw ter grootte van ca. 7.523 m2 v.v.o. beschikt over een imposante centrale hal, grote conferentiezaal met 200 zitplaatsen, bedrijfsrestaurant en ruime parkeergelegenheid die zich bevinden in de parkeergarage en op het afsluitbare parkeerterrein buiten. Het kantoorgebouw ligt op een zichtlocatie nabij de op- en afritten van de snelweg A28.

Wij feliciteren verkoper en de koper met deze prachtige transactie.

Zoekt u bedrijfshuisvesting? Of wilt u uw bedrijfspand verkopen of verhuren? Bel dan WVO Bedrijfshuisvesting 030 692 03 04