visuals werken_sale_leaseback visual-xl

Sale en Leaseback

Sale en leaseback is een steeds vaker voorkomende constructie binnen de vastgoedbranche. Vanzelfsprekend klop je ook voor dit specialisme aan bij WVO bedrijfshuisvesting.

ZO VEELZIJDIG KAN VASTGOED ZIJN

ADVIES EN BEGELEIDING DIE JE VOORUIT BRENGT

Bij sale en leaseback verkopen ondernemers hun bedrijfspand aan een belegger, van wie zij het vervolgens terughuren onder nader te bepalen condities. Goed advies en persoonlijke begeleiding is hierbij essentieel.

SALE EN LEASEBACK

EEN AANTREKKELIJK RESULTAAT

Sale en leaseback van vastgoed is aantrekkelijk om persoonlijke of bedrijfsmatige redenen. Het doel van de constructie is het creëren van liquiditeit binnen de onderneming. Maar daarnaast heeft het verkopen en terughuren meer voordelen: verhuizen is niet nodig, de solvabiliteit van de balans wordt versterkt en het is mogelijk om winst te maken op onroerend goed dat in het verleden is aangekocht.

SALE EN LEASEBACK

DE MEERWAARDE VAN WVO

Wij denken graag met je mee over wat op dit moment de meest gunstige situatie voor je is. Hier komt de combinatie van knowhow, ervaring, marktinformatie en netwerk om de hoek kijken. Laat ons uitleggen hoe een en ander in zijn werk gaat, maar bovenal, laat ons de verbinding leggen met kopers/investeerders. Juist daar vind je onze meerwaarde.

SALE EN LEASEBACK

HET COMPLETE PLAATJE

Natuurlijk zijn er ook zaken om goed over na te denken. Zo ga je jaarlijks een huurverplichting aan en krijg je wellicht minder inspraak rondom het bedrijfsvastgoed dan je gewend was. We schetsen samen het complete plaatje.

SALE EN LEASEBACK

DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

Je maakt vastgoed te gelde waarmee de balans- en liquiditeitspositie verbetert

Je hebt de mogelijkheid om investeringen in je onderneming te doen

Je hebt geen krediet bij banken of kredietverstrekkers nodig

Zie het als een vorm van pensioenvoorziening 
Het direct terughuren van het pand geeft meestal een hogere verkoopopbrengst

steps werken_sale_leaseback-1 890x1040
steps werken_sale_leaseback-2 890x1040
steps werken_sale_leaseback-3 890x1040
steps werken_sale_leaseback-4 890x1040

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

KLAAR VOOR SALE EN LEASEBACK?

SALE EN LEASEBACK VIA WVO

Vanzelfsprekend bekijkt WVO bedrijfshuisvesting de mogelijkheden met je tijdens een persoonlijk gesprek. Vervolgens zetten we samen een gedegen sale en leaseback traject op. Vooropgesteld dat jijzelf altijd in de lead blijft.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms