Mijn favorieten

Wat is mijn huis waard?

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huis? Laat dan een waardebepaling uitvoeren door WVO makelaars. We kennen de omgeving van Utrecht en Zeist als geen ander en kunnen je snel voorzien van een realistische waarde. Daarnaast vertellen we alles over de huidige woningmarkt en welke factoren belangrijk zijn voor de waarde van jouw woning.
 

Wil je je huis verkopen?

Zoals je wellicht hebt gemerkt is er veel te doen op de woningmarkt. Sommige huizen vliegen als warme broodjes over de toonbank, terwijl andere wat langer de tijd nodig hebben. Waar ligt dat aan? WVO makelaars gaat je hier antwoord op geven. We zitten bovenop de huidige huizentrends en zien iedere dag welke kant de markt op gaat. Je kunt geen betere makelaar treffen in de regio van Utrecht en Zeist. We zijn al 75 jaar in deze omgeving actief en zijn daarmee één van de oudste NVM makelaars in de regio. Je ontvangt dus niet alleen een waardebepaling van je huis, maar ook een advies over de beste verkoopstrategie specifiek voor deze omgeving.
 

Waardebepaling afspraak en bezoek

Wil je graag de waarde van je woning weten? Dan heb je binnen 5 werkdagen een van onze ervaren makelaars op de stoep staan. De makelaar loopt samen met jou door je woning terwijl we kijken naar:
  • De staat van het onderhoud
  • De inhoud en oppervlakte van de woning
  • De constructie en kwaliteit van de gebruikte materialen
  • De mate van isolatie
  • De ligging en de omgeving
 

Ready for take-off met WVO

Voor ons bezoek duiken we de computer in. We zoeken uit welke ontwikkelingen in de markt en omgeving gaande zijn, zoals prijsontwikkelingen, bestemmingsplannen en andere macro-economische omstandigheden. Ook kijken we naar de rechten en plichten die mogelijk op de grond rusten. We houden van vlot doorwerken, dus na ons bezoek bellen we je snel terug met onze bevindingen.
 

En wat als ik niet wil verkopen?

Laat je door WVO makelaars een waardebepaling uitvoeren, dan ben je helemaal op de hoogte van de verkoopkansen van jouw huis. Je hoeft alleen nog een bord in de tuin te zetten! Wel die van WVO makelaars dan hè… die zijn echt het mooiste. Besluit je je woning nog even niet te verkopen? Dan maakt ons dat helemaal niks uit. We voeren de waardebepaling geheel gratis voor je uit, ongeacht de intentie. Mooi toch?

Spreekt bovenstaande je aan? Wil je snel de waarde van je huis weten? Gratis? Maak dan eenvoudig een afspraak door ons te bellen of door onderstaand contactformulier in te vullen. Maar let op, we zijn ietwat enthousiast en dat kan aanstekelijk werken!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring