Mijn favorieten

Stille verkoop

Huis ter Heide

Op een perceel van ruim 2.700m² en verscholen in het groen, ligt deze schitterende vrijstaande villa, welke zich kenmerkt door haar lichte leefruimten, hoge afwerkingsniveau en warme sfeer. Gebouwd omstreeks 1936 en in de afgelopen jaren op een haast onnavolgbare wijze vergroot en gerestaureerd. Met een brutovloeroppervlakte van maar liefst 667m² is deze villa aanzienlijk groter dan de buitenzijde doet vermoeden. Ondanks haar grootte zijn de diverse leef- en woonruimten intiem en gezellig.

De omliggende, 10 jaar geleden, grotendeels opnieuw aangelegde zonnige tuin is een lust voor het oog en biedt alle privacy. Het perceel heeft aan de voorzijde een tweetal toegangspoorten en aan de achterzijde een derde poort vanwaar het bos en park op een steenworp afstand bereikbaar is.

Als u de oprijlaan op komt rijden dat weet u het eigenlijk al.....dit huis heeft sfeer, karakter en is gebouwd voor vele generaties. Via de fraaie toegangspoort bereikt u dit unieke vrijstaande woonhuis met ruime parkeermogelijkheid voor meerdere auto's, een mooie combinatie van wonen en werkruimte aan/in huis. Deze magnifieke villa wordt omringd door een werkelijk schitterend aangelegde tuin met vijverpartij en verschillende terrassen. Op het perceel bevindt zich ook het oude theehuis van landgoed Blookerpark....

Locatie
De woning is gelegen in een rustige villa wijk van Zeist, direct nabij Bosch en Duin / Bilthoven / Den Dolder in een bosrijke omgeving direct nabij alle denkbare dagelijkse voorzieningen. Op enkele minuten  van het centrum van Zeist en Bilthoven met ruim winkelaanbod, diverse lagere en middelbare scholen en sportvelden. Uitvalswegen bereikt u binnen enkele autominuten. Ook de Uithof, UMC en NS-station zijn op fietsafstand bereikbaar.

Bijzonderheden
Nettogebruiksoppervlak woning: 421m², overige inpandige ruimten: 62m², inhoud: 1.677m³, perceeloppervlak: 2768m²
het woonoppervlak en de inhoud zijn officieel gemeten met een meetcertificaat
unieke villa gelegen op uitstekende locatie omringd door een schitterend aangelegde tuin
het onderhoud is uitstekend te noemen, de sfeer is zeer bijzonder, het zal u aan niets ontbreken
De tegelvloeren in het hoofddeel zijn voorzien van vloerverwarming
prachtig aangelegde tuin voorzien van beregening installatie in 6 groepen, volledig programmeerbaar
Het huis is vrijwel geheel voorzien van dubbelglas.


Zeist

Charmante vrijstaande villa uit 1935 in de lommerrijke wijk Kerckebosch. De villa heeft een rijke uitstraling, een prettige leefsfeer en een perfecte ligging. Achter de hoge haag ziet men de raampartijen met kleine ruitjes, de dakkapellen en het authentieke raampje in de nok van het dak. Achter deze uitstraling schuilt een perfect onderhouden, heerlijk gezinshuis dat van alle gemakken is voorzien. Zorgvuldig verbouwd en gerenoveerd met hoogwaardige materialen zoals nieuwe plafonds, vloeren, elektra, isolatievoorzieningen en een prachtige nieuwe keuken en badkamer. Alles met behoud van de stijlkenmerken die bij een jaren 30 woning horen, zoals paneeldeuren, erkers, hoge plafonds, ramen met roedeverdeling en de prachtige (originele) authentieke trekbel. De omgeving is heerlijk groen en biedt veel rust en privacy. Op loopafstand bevinden zich dagelijkse voorzieningen als het winkelcentrum Hoog Kanje, diverse scholen en openbaar vervoer. De woning staat tegenover het Oranje Nassauplein met mooie vijver en fontein in het midden van het plein.

Bijzonderheden: Woonoppervlak 195 m², inhoud 680 m³, officieel gemeten met certificaat Bouwjaar 1935, in 2008 grondig verbouwd en gerenoveerd. De woning is volledig geïsoleerd in 2012.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring