Mijn favorieten

Meters, meters en nog meer meters

Woningen gaan als warme broodjes over de toonbank. De vraag in deze huizenmarkt is niet óf een woning wordt verkocht maar wanneer deze wordt verkocht. Dit betekent niet dat ons werk of dat van de verkoper klaar is.

Een woning verkopen is fijn, een woning met (meer)waarde verkopen is nog fijner. Als makelaars adviseren wij verkopers graag over dit onderwerp. Hoe voeg je waarde toe aan een pand? Wij lichten een tipje van de sluier op met een aantal tips.

1. Schilderwerk en vloeren
Ten eerste: het schilderwerk en de vloeren. Zorg dat deze tiptop in orde zijn! Kopers geven de voorkeur aan goede afwerking. En…zoals wij altijd zeggen: doe dit op tijd, zelfs al voor je verkoopplannen hebt, dan heb je er zelf ook wat aan.

2. Luxe
Een andere meerwaarde is luxe, denk aan een goed ingerichte keuken,
een luxe badkamer of een veranda in de tuin.

3. Meters
En tot slot, voor de stad Utrecht is het codewoord: meters. Meters, meters en nog eens meters! Een dakkapel, een serre, een uitbouw, stadswoningen winnen het op het aantal m2.

Natuurlijk hebben wij nog meer ‘beroepsgeheimen’, die beantwoorden wij graag op één van onze kantoren in Utrecht of Zeist. Uiteraard komen wij ook graag vrijblijvend bij u langs.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring