Mijn favorieten

Welkom bij WVO makelaars in Zeist

Een ervaren makelaar die de omgeving en de huizenmarkt van Zeist goed kent. Daarvoor bent u bij WVO makelaars aan het juiste adres. Wij verkopen al meer dan 75 jaar huizen in Zeist en omgeving. Bij WVO staan we voor vakkundigheid, enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien zijn al onze medewerkers gecertificeerd en dat betekent kwaliteit!
 

Makelaar in Zeist

In een huizenmarkt die snel beweegt wilt u graag een makelaar die u kan ontzorgen, maar ook een makelaar die betrouwbaar is en snel kan schakelen. Wij zijn flexibel en hebben jarenlange ervaring met de huizenmarkt in Zeist. U kunt ons inschakelen om uw huis te verkopen of een huis te kopen.

 
Wat mag u van ons verwachten?
  • Eerlijke tarieven, de beste prijs voor u!
  • Persoonlijk en vakkundig
  • Actieve en enthousiaste begeleiding
  • Snel en efficiënt
  • Regiokennis
  • Scherp onderhandelen, met verstand
  • NVM gecertificeerd
  • NWWI en Taxateurs Unie taxaties
 

Wonen in Zeist

Wij werken in een schitterende omgeving. Zeist ligt in een bosrijk gebied, waardoor het vooral ‘groen’ wonen is. In Zeist, ook wel slotstad genaamd, staan talloze landhuizen en kastelen, met Slot Zeist als één van de hoogtepunten. Naast de mooie natuur kunt u er ook gezellig winkelen of culinair genieten in één van de restaurants. Kortom, een heerlijke omgeving waarin ons makelaarskantoor staat.
 

Woningaanbod

In Zeist staan veel verschillende woningen te koop. Van luxe villa tot karakteristiek herenhuis, WVO heeft regelmatig bijzondere woningen te koop staan.  


Verkoopmakelaar in Zeist

Woont u in Zeist of omgeving en wilt u uw huis verkopen? WVO helpt u vakkundig bij het verkopen van uw huis. We beginnen altijd met een persoonlijk (vrijblijvend) gesprek en gaan samen met u aan de slag om de juiste koper voor uw huis te vinden.


Meer informatie

U bent van harte welkom op ons kantoor in Zeist aan de 2e Hogeweg 12. Bekijk onze openingstijden of neem telefonisch contact met ons op.

 
Bekijk hier het huidige woonaanbod in Zeist
Ontmoet ons team

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring