Mijn favorieten

Welkom bij WVO makelaars in Utrecht

De huizenmarkt in Utrecht is heel dynamisch en gaat razend snel. WVO makelaars in Utrecht kan u helpen bij het vinden van uw droomhuis of de verkoop van uw huis. Een makelaar die flexibel is en snel schakelt heeft u nodig in Utrecht. Daarvoor bent u bij WVO makelaars aan het juiste adres. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en gaan graag voor u aan de slag.
 

Makelaar in Utrecht

WVO heeft al meer dan 75 jaar ervaring als makelaar in Utrecht en omgeving. Onze makelaars beschikken over veel lokale kennis en gaan vakkundig te werk. Wij zijn enthousiast en persoonlijk betrokken. Wij helpen u graag een huis te kopen of uw huis te verkopen.

 
Wat mag u van ons verwachten?
  • Eerlijke tarieven, de beste prijs voor u!
  • Persoonlijk en vakkundig
  • Actieve en enthousiaste begeleiding
  • Snel en efficiënt
  • Regiokennis
  • Scherp onderhandelen, met verstand
  • NVM gecertificeerd
  • NWWI en Taxateurs Unie taxaties
 

Wonen in Utrecht

Utrecht is één van de grootste steden in Nederland, met het grote voordeel dat het centraal ligt en voor iedereen gemakkelijk te bereiken is. Utrecht heeft veel gezellige buurten, er is altijd wat te doen en heeft naast de mooie gebouwen ook veel groen. Er zijn veel verschillende woningen in Utrecht, in alle prijsklassen. Van panden uit de 18e eeuw tot sfeervolle jaren ’30 woningen, voor iedereen een perfect huis.
Lees ook de 9 voordelen van wonen in Utrecht.


Woningaanbod

Het woningaanbod in Utrecht is heel divers en gaat razendsnel. WVO makelaars heeft regelmatig woningen te koop staan in Utrecht. Bekijk hier het actuele woningaanbod in Utrecht.
 

Verkoopmakelaar in Utrecht

Woont u in Utrecht en wilt u uw huis verkopen? Of bent u nieuwsgierig naar de huidige waarde van uw woning? Wij komen graag een keer langs om de verkoopmogelijkheden te bespreken. Samen gaan we aan de slag om de juiste koper voor uw huis te vinden.
 

Meer informatie

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom op het kantoor in Utrecht aan de Jan van Scorelstraat 30. Bekijk onze openingstijden of neem telefonisch contact met ons op.


 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring