Mijn favorieten

Welkom bij WVO makelaars in Bilthoven

 

Op zoek naar een uitstekende makelaar die altijd voor u klaar staat? Bij WVO makelaars bent u van harte welkom! We zijn flexibel, werken snel en houden van goed en persoonlijk contact.

Al meer dan 75 jaar verkopen we huizen in midden Nederland vanuit onze kantoren in Utrecht en Zeist en nu ook in BILTHOVEN. Onze makelaars beschikken dus over veel lokale kennis van de woningmarkt. DE makelaar in Bilthoven is Bernard Muijsson (06-53775587), opgegroeid en woonachtig in Bilthoven en met de kinderen op school en sportverenigingen weet hij precies wat er speelt!


Makelaar in Bilthoven

In een huizenmarkt die snel beweegt wilt u graag een makelaar die u kan ontzorgen, maar ook een makelaar die betrouwbaar is en snel kan schakelen. Wij zijn flexibel en hebben jarenlange ervaring met de huizenmarkt in Bilthoven. U kunt ons inschakelen om uw huis te verkopen of een huis te kopen.

 
Wat mag u van ons verwachten?
  • Eerlijke tarieven, de beste prijs voor u!
  • Persoonlijk en vakkundig
  • Actieve en enthousiaste begeleiding
  • Snel en efficiënt
  • Regiokennis
  • Scherp onderhandelen, met verstand
  • NVM gecertificeerd
  • NWWI en Taxateurs Unie taxaties
 
Wonen in Bilthoven

Wij werken in een schitterende omgeving. Bilthoven ligt in een bosrijk gebied, waardoor het vooral ‘groen’ wonen is. Naast de mooie natuur kunt u er ook gezellig winkelen of culinair genieten in één van de restaurants. Kortom, een heerlijke omgeving waarin ons makelaarskantoor staat.
 

Woningaanbod

In Bilthoven staan veel verschillende woningen te koop. Van luxe villa tot karakteristiek herenhuis, WVO heeft regelmatig bijzondere woningen te koop staan.  


Verkoopmakelaar in Bilthoven

Woont u in Bilthoven of omgeving en wilt u uw huis verkopen? WVO helpt u vakkundig bij het verkopen van uw huis. We beginnen altijd met een persoonlijk (vrijblijvend) gesprek en gaan samen met u aan de slag om de juiste koper voor uw huis te vinden.


Meer informatie

U bent van harte welkom op ons kantoor in Bilthoven. Bekijk onze openingstijden of neem telefonisch contact met ons op.

 
Bekijk hier het huidige woonaanbod in Bilthoven
Ontmoet ons team

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring