Mijn favorieten

Je huis verkopen via Facebook

Staat jouw woning al op Facebook? Je huis promoten via sociale media kan zorgen voor een snellere verkoop!


WVO makelaars op sociale media

De huizenverkoop gaat razendsnel momenteel. Snel schakelen is dus gewenst. Via Facebook brengen we alle woningen in ons aanbod onder de aandacht. Vooral voor het bekend maken van nieuwbouwprojecten is dit een belangrijk kanaal. Daarnaast plaatsen we regelmatig ‘inside story’s’. Verhalen van binnenuit het bedrijf. Gebeurtenissen waar we dagelijks mee te maken hebben, verhalen van klanten en onze favoriete plekken in Utrecht en Zeist. Daarnaast zijn we gestart met LinkedIn om ons grote aanbod in bedrijfshuisvesting bekend te maken.

Je huis verkopen

Heb je op dit moment je huis in de verkoop of wil je dat gaan doen? Zorg dan dat goed beslagen ten ijs komt door allereerst een afspraak te maken met WVO makelaars. Wij kunnen je namelijk alles vertellen over het goed promoten van je woning op sociale media. In overleg met jou maken we de beste teksten en focussen we ons op de unieke punten van jouw woning.


Online promotie

WVO makelaars brengt meerdere malen je woning onder de aandacht bij potentiële kopers door deze te posten én promoten (adverteren) op hun sociale media kanalen, zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Vervolgens kun je zelf aan de slag door deze berichten te delen en dit ook aan je netwerk te vragen. Hoe meer aandacht, hoe groter de kans dat je woning gezien wordt door een potentiële koper. Sociale media werken als een olievlek, hoe meer interactie (likes, reacties, views) hoe groter je bereik en des te sneller je je huis verkoopt!

Succes met de (online) verkoop!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring