Mijn favorieten

Woning verkopen

Er komt vaak veel kijken bij het verkopen van uw huis. U kunt natuurlijk een heerlijke appeltaart bakken en ervoor zorgen dat uw huis netjes opgeruimd is. Dit is stap 1, maar er zijn nog veel meer dingen waar u aan moet denken bij het verkopen van uw huis. Daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. WVO makelaars weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van een woning.

 
Wat kunt u van ons verwachten?

Wij beginnen altijd met een persoonlijk (vrijblijvend) gesprek, waar wij onze werkwijze uitvoerig vertellen. In dit gesprek kunt u uw wensen en voorkeuren gerust met ons bespreken. Samen komen we tot een perfect verkoopplan. Bovendien kunt u de volgende punten van ons verwachten:
  • Vooraf duidelijk gemaakte afspraken omtrent de courtage.
  • Het bepalen van de vraagprijs door middel van een marktanalyse en een waardebepaling.
  • Het opvragen van diverse gegevens zoals kadastrale gegevens, eigendomsbewijs, bodem- en erfpachtgegevens.
  • Het opstellen van een publiciteitsplan om uw huis goed onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Wij voeren dit plan uiteraard ook uit. Denk hierbij aan het verzorgen van een professionele brochure, een etalagekaart en plaatsing op Funda, onze eigen website en sociale media kanalen.
  • Bezichtigingen inplannen en begeleiden, waar we natuurlijk de pluspunten van uw huis extra onder de aandacht brengen.
  • Onderhandelingen voeren.
  • Na een geslaagde onderhandeling zorgen wij dat de koopakte is opgemaakt en zullen we u begeleiden bij de ondertekening.
  • De notaris inlichten en het inplannen alsmede het begeleiden van een inspectie.
 
Overweegt u uw woning te verkopen en bent u nieuwsgierig naar de huidige waarde van uw woning? Wij komen graag een keer langs om de verkoopmogelijkheden te bespreken.
 

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe WVO Makelaars u kan helpen bij het verkopen van uw woning? Of wilt u een vrijblijvend gesprek met één van onze NVM makelaars? Neem telefonisch contact op met ons of vul het contactformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring