Mijn favorieten

Taxeren

Hoeveel is uw huidige woning waard? Of heeft u een woning op het oog waarvan u de waarde van wilt weten? Bij WVO makelaars kunt u terecht voor een deskundige taxatie. Wij taxeren al tientallen jaren diverse woningen en/of (kantoor)panden voor verscheidene (tevreden) opdrachtgevers. Zoals particulieren, woningbouwverenigingen, stichtingen en banken.
 

Waarom taxeren?

Het meest voor de hand liggende antwoord op de vraag waarom je de waarde van een woning wilt weten is voor de koop of verkoop. Maar een woning laten taxeren is ook nodig bij het afsluiten van een hypotheek, het bepalen van een economische waarde voor de belastingdienst of bij een nalatenschap, echtscheiding of boedelverdeling.
 

Taxatierapport

Tijdens een taxatie van de woning zal de makelaar onder andere de volgende aspecten meenemen:
  • De staat van het onderhoud.
  • De inhoud en oppervlakte van de woning.
  • De constructie en kwaliteit van de gebruikte materialen.
  • De mate van isolatie.
  • De rechten en plichten die op de grond rusten.
  • De ligging en de omgeving.
Naast deze punten brengt de makelaar ook overige omstandigheden in kaart die de waarde van de woning kunnen beïnvloeden. Hierbij kunt u denken prijsontwikkelingen in de markt, bestemmingsplannen en macro-economische omstandigheden. Van de bevindingen ontvangt u een uitgebreid taxatierapport met toelichting van de makelaar.
 

Gecertificeerd taxateur

WVO makelaars is aangesloten bij NWWI (het Nederlandse Woning Waarde Instituut), Taxateurs Unie en is lid van de NVM (de Nederlandse Vereniging van Makelaars). U kunt er dus van uitgaan dat een taxatie door WVO makelaars betrouwbaar en objectief is.
 

Meer informatie

Wilt u een woning of pand laten taxeren? Of meer informatie? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek. U kunt onze kantoren direct bellen of het contactformulier invullen. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring