Mijn favorieten

Woning kopen?

U wilt graag een woning kopen. Via diverse websites probeert u het aanbod zo goed mogelijk in de gaten te houden. Echter gedurende uw zoektocht komt u er achter dat het niet makkelijk is om de juiste woning te vinden. Bovendien is het erg tijdrovend. Indien u besluit ons als aankoopmakelaar in te schakelen nemen wij dit u uit handen. Wij zullen u direct inschrijven in ons zoekersbestand. Hierdoor wordt u voordat de woningen voor het reguliere publiek op Funda worden getoond op de hoogte gebracht van het actuele aanbod. Zo loopt u een stapje voor op andere woningzoekers. Uiteraard gaan wij zelf binnen ons netwerk ook actief op zoek naar een geschikte woning!
 
Mocht u een geschikte woning hebben gevonden zullen er gaandeweg steeds meer vragen bij u rijzen. Vragen als: Hoe is de buurt? Is de vraagprijs wel reëel? Hoe is de bouwkundige staat van de woning? De verkopend makelaar zal u hierover informeren. Echter, u moet zich wel bedenken dat hoe goede bedoelingen de makelaar ook lijkt te hebben, hij altijd voor de belangen van zijn klant zal opkomen. Dit is wederom een goede reden voor u om een eigen aankoopmakelaar in te schakelen. Te zijner tijd zullen wij u dan ook begeleiden bij de bezichtigingen, onderhandelingen, inspectie en de aankoop.
 
Meer informatie? Neem contact op met een van onze kantoren of klik op het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Meer weten?

Neem contact met ons op!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring