Mijn favorieten

Woning kopen

Bent u op zoek naar uw droomhuis of heeft u deze gevonden bij een andere makelaar? U kunt in beide situaties terecht bij WVO makelaars. Onze ervaren NVM makelaars bieden professionele begeleiding en kunnen u zo goed mogelijk adviseren tijdens uw zoektocht naar de juiste woning. 
 
Wilt u een huis kopen in Utrecht, Zeist en omgeving? Dan heeft u bij ons keuze uit een ruim aanbod woningen die te koop staan. Van appartementen midden in de stad tot luxe villa’s gelegen in een bosrijke omgeving. Het woningaanbod van WVO Makelaars is vrij divers, waardoor er voor iedereen een potentiële woning tussen kan zitten.
 

Aankoopmakelaar

U kunt ons natuurlijk ook inschakelen als aankoopmakelaar. Wanneer u uw droomhuis bijvoorbeeld al heeft gevonden bij een collega-makelaar. De makelaars van WVO zullen u dan professioneel begeleiden bij de bezichtigingen, onderhandelingen, inspectie en de aankoop.
 

Zoekopdracht

Heeft u plannen om te verhuizen, maar heeft u niet zoveel tijd om Funda en andere woningwebsites nauwkeurig in de gaten te houden? Leg dan een zoekopdracht bij ons neer en wij gaan aan de slag om uw ideale woning te vinden. Het voordeel van een zoekopdracht neerleggen bij ons is dat u wordt toegevoegd aan ons zoekersbestand. Hierdoor bent u als eerste op de hoogte van het actuele aanbod woningen nog voordat deze op Funda te zien zijn voor het reguliere publiek.
 

Meer informatie

Wilt meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Meer weten?

Neem contact met ons op!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring