Mijn favorieten

Woning (ver)huren

Zoekt u een huurwoning of wilt u uw woning(en) verhuren? In beide gevallen bent u bij WVO makelaars aan het juiste adres.
 

Huurwoningen

Bent u op zoek naar een huurwoning en de omgeving Utrecht en Zeist? WVO makelaars biedt een ruim aanbod huurwoningen. Zit uw ideale huurwoning er niet bij? Dan kunt u bij ons een zoekopdracht neerleggen. Wij gaan aan de slag om voor u de juiste woning te vinden. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren en begeleiden bij het ondertekenen van de huurovereenkomst.
 

Uw woning(en) verhuren

Als u uw woning wilt verhuren dient u zich goed voor te bereiden. De verhuurmarkt is namelijk erg dynamisch met een vaak wijzigende regelgeving. Zorgvuldigheid is dus geboden. WVO makelaars heeft de kennis in huis over de actuele regelgeving, wetgeving, fiscale gevolgen en bijvoorbeeld verhuurbeding in uw hypotheekakte. Wij kunnen u helpen vervelende gevolgen te voorkomen.
 

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Naast een professionele begeleiding en uitgebreide kennis op het gebied van verhuren kunt u tevens onderstaande punten verwachten.
  • Vooraf duidelijk gemaakte afspraken omtrent de courtage.
  • Het bepalen van de huurprijs op basis van marktanalyse en actuele kennis.
  • Het opstellen van een publiciteitsplan om uw woning zo snel mogelijk te verhuren. Wij voeren dit plan uiteraard ook uit. Denk hierbij aan het verzorgen van een professionele brochure en plaatsing op Funda, onze eigen website en sociale media.
  • Bezichtigingen inplannen en begeleiden.
  • Onderhandelingen voeren.
  • Wij maken na een succesvolle onderhandeling de huurakte op en begeleiden u bij het ondertekenen daarvan.
  • Als laatste voeren wij de sleuteloverdracht uit en begeleiden wij bij de inspectie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw woning of het huurwoningaanbod? Neem gerust contact met één van onze kantoren op of vul het contactformulier in. Wij bellen u zo snel mogelijk terug. 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring