Mijn favorieten

De voordelen van een aankoopmakelaar

Makelaar Björn Gerritsen - Waarom je een aankoopmakelaar in de arm zou moeten nemen? Een van de belangrijkste redenen is dat wij als jouw adviseur het hoofd koel houden in een overspannen huizenmarkt.
 

Snelle huizenverkoop

Veel woningzoekenden lukt het niet slagvaardig te werk te gaan als zij hun droomhuis op het oog hebben of komen niet eens aan bod. De huizenverkoop gaat op dit moment razendsnel dus kan je niet zonder je eigen aankoopmakelaar. Een goede aankoopmakelaar heeft kennis van de markt én direct contact met collega-makelaars. Komt er een potentieel pareltje op de markt... Wij bij WVO makelaars weten het eerder dan Funda! Daarmee heb je net iets meer kansen dan andere geïnteresseerden.
 

Professioneel en objectief onderhandelen

Verder willen we ook het nut van een verkoopmakelaar nog eens benadrukken. Nu de huizenverkoop weer op volle toeren draait, lijkt het aanlokkelijk om je woning zelf te verkopen of een faciliterende internetpartij in de arm te nemen. Maar het is toch echt zo dat een goede verkoopmakelaar zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Een makelaar is de objectieve derde partij die professioneel schakelt tussen verkoper en koper. Verkopen is letterlijk een vak apart. Onderhandelingen, bezichtigingen etc. zijn een zakelijk traject, waarbij emoties een negatieve rol kunnen spelen als het gaat om de uiteindelijke som die betaald gaat worden.

Laat ons u professioneel helpen bij aan- en verkoop. WVO makelaars maakt het verschil!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring