Mijn favorieten

De 7 voordelen van wonen in Zeist

“Wonen in Zeist: dat is de gezelligheid van een dorp en de voorzieningen van een stad” aldus Annelieke en Dorien van WVO makelaars. Maar er zijn nog veel meer voordelen van wonen in Zeist. Lees hieronder nog 7 voordelen.


1. Mooie natuur op loopafstand
In de diverse natuurgebieden die samen de Utrechtse Heuvelrug vormen kun je mooie wandel- en fietstochten maken. Vanaf Zeist ben je snel in één van de natuurgebieden en kun je heerlijk genieten van de rust. 

2. Vanaf Zeist snel in de randstad  
Zeist ligt centraal in Nederland en tussen verschillende verbindingswegen. Zo ben je binnen 10 minuten in Utrecht en rij je iets langer dan zit je al snel in Amsterdam, Amersfoort of Hilversum.

3. Zeist is kindvriendelijk
Groei je op in Zeist? Dan heb je geluk! Er zijn namelijk heel veel basisscholen en ook diverse middelbare scholen. Daarnaast zijn er voldoende plekken waar kinderen veilig buiten kunnen spelen.

4. In Zeist kun je overal sporten!
Zeist kenmerkt zich verder door een zeer breed en gevarieerd sportaanbod en een actief verenigingsleven. Van hockey, turnen tot mountainbiken, van binnen tot buiten sporten. Er is voor iedereen een geschikte sport te vinden in Zeist.

5. Slotstad Zeist
Zeist wordt ook wel Slotstad Zeist genoemd. Waarom? Omdat in Zeist en omgeving talloze landhuizen en kastelen staan. Met Slot Zeist als één van de hoogtepunten. Slot Zeist is een prachtige locatie met een rijke historie en adellijke sfeer. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd. Of bezoek gratis de beeldentuin van het Slot.

6. Droomhuizen staan in Zeist
De mooiste woonhuizen vind je in Zeist. Veel huizen liggen verscholen in het groen en hebben prachtige karakteristieke elementen, zoals glas-in-loodramen. Tip: ook wij hebben echte droomhuizen in de verkoop staan.

7. Zeist is van alle markten thuis
Er is de gezellige markt op donderdag en zaterdag in het centrum, ook veel kunst, cultuur en historie te vinden in Zeist. In het centrum kun je ook goed shoppen of heerlijk eten bij diverse restaurantjes en cafés. Vergeet het theater niet voor een avondje uit.
 
Hebben we je overtuigd van Zeist? Wil je er nu ook wonen, maar weet je nog niet precies in welke wijk? Onze medewerkers kennen Zeist en de omgeving op hun duimpje en kunnen naar aanleiding van jouw woonwensen je goed adviseren. Kom langs, of bekijk hier alle woningen die te koop staan in Zeist.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring