Mijn favorieten

Blog

Ik zoek, ik zoek een woning met...
Geplaatst op: 29 januari 2019
Ben jij opzoek naar jouw droomhuis? Dan is het handig om van te voren een woonwensenlijstje te maken. Deze 5 checks kunnen je hierbij helpen.
Lees meer...
Tips om je huis te verkopen
Geplaatst op: 20 december 2018
Je huis staat te koop! Het liefst wil je natuurlijk dat je huis zo snel mogelijk verkocht wordt. Deze 6 tips kunnen je daarbij helpen.
Lees meer...
De 7 voordelen van wonen in Zeist
Geplaatst op: 22 november 2018
“Wonen in Zeist: dat is de gezelligheid van een dorp en de voorzieningen van een stad” aldus Annelieke en Dorien van WVO makelaars. Maar er zijn nog veel meer voordelen van wonen in Zeist. Lees hier nog 7.
Lees meer...
Met een zachte G in Zeist
Geplaatst op: 12 november 2018
Sinds september zit er een nieuw gezicht bij WVO: Dorien. Ze werkt 3 dagen in de week op het kantoor in Zeist als commercieel binnendienst medewerker. Er valt ons gelijk iets op aan Dorien: ze praat met een zachte G. Daarnaast kan ze absoluut niet stil zitten. Dat lijkt ons toch lastig op een makelaarskantoor, of juist niet?
Lees meer...
Van Chicago naar makelaarskantoor in Zeist
Geplaatst op: 29 oktober 2018
Geen dag is hetzelfde voor Annelieke. Zowel in haar privéleven (met drie kinderen) als tijdens haar werk bij WVO, moet ze snel en flexibel schakelen. Creatief inspelen op de situatie, veel ad hoc opdrachten en verschillende werkzaamheden. Hoe doet ze dat?
Lees meer...
Je huis verkopen via Facebook
Geplaatst op: 16 augustus 2018
Staat jouw woning al op Facebook? Je huis promoten via sociale media kan zorgen voor een snellere verkoop!
Lees meer...
De eerste twee dagen al 25 bezichtigingen
Geplaatst op: 3 augustus 2018
Huizenkopers kwamen afgelopen voorjaar als vliegen op de stroop af op het huis van Frank en Kim Bergsma in de Leeuwerikstraat 3, middenin de gewilde Vogelenbuurt
Lees meer...
Meters, meters en nog meer meters
Geplaatst op: 9 juli 2018
Woningen gaan als warme broodjes over de toonbank. De vraag in deze huizenmarkt is niet óf een woning wordt verkocht maar wanneer deze wordt verkocht. Dit betekent niet dat ons werk of dat van de verkoper klaar is.
Lees meer...
Ontspullen en verhuizen naar een klein huisje in Zeist
Geplaatst op: 27 juni 2018
Een klein, schattig huisje waar ze gelukkig zijn met hun katten Vlootje en Alexander de Grote. Tamara en Zwaantje vonden hun droomstulpje nabij het centrum van Zeist.
Lees meer...
De zomer in met het WVO woonmagazine!
Geplaatst op: 14 juni 2018
Ons nieuwe woonmagazine ligt weer op de mat! Lees hier meer over het nieuwste aanbod van huizen en kantoorpanden, de hotspots uit de regio volgens ons team, interviews met onze klanten en een fris recept voor spaghetti (á la WVO makelaars).
Lees meer...
Het roer om! Van jaren 30-woning naar zelfvoorzienend wonen op het platteland.
Geplaatst op: 20 maart 2018
Ze koesterden al langere tijd een droom om landelijk te wonen. Dus zetten Jasper en Louise Kuijten hun smaakvolle herenhuis in Zeist te koop en deden gelijk mee aan de landelijke NVM Open Huizen Dag. Binnen een week hadden ze een koper gevonden!
Lees meer...
Wat is mijn huis waard?
Geplaatst op: 20 februari 2018
Ben je benieuwd naar de waarde van jouw huis? Laat dan een waardebepaling uitvoeren door WVO makelaars. We kennen de omgeving van Utrecht en Zeist als geen ander en kunnen je snel voorzien van een realistische waarde. Daarnaast vertellen we alles over de huidige woningmarkt en welke factoren belangrijk zijn voor de waarde van jouw woning.
Lees meer...
De voordelen van een aankoopmakelaar
Geplaatst op: 5 februari 2018
Waarom je een aankoopmakelaar in de arm zou moeten nemen? Een van de belangrijkste redenen is dat wij als jouw adviseur het hoofd koel houden in een overspannen huizenmarkt. Veel woningzoekenden lukt het niet slagvaardig te werk te gaan als zij hun droomhuis op het oog hebben of komen niet eens aan bod. De huizenverkoop gaat op dit moment razendsnel dus kan je niet zonder je eigen aankoopmakelaar.
Lees meer...
Een woning met (verborgen) gebreken, wat te doen?
Geplaatst op: 29 januari 2018
Stel u hebt een woning gekocht en na de overdracht blijkt dat de dakconstructie is aangetast door boktorren of de kruipruimte is geheel onderhevig aan schimmelvorming. Een regelrechte ramp voor koper, maar zeker ook voor de verkoper.
Lees meer...
De 9 voordelen van wonen in Utrecht
Geplaatst op: 24 januari 2018
De laatste jaren zijn mensen steeds meer naar de vier grote steden toegetrokken. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Hierdoor worden de verschillen tussen platteland en stad steeds groter. Wat is de charme van de stad? En wat maakt Utrecht zo bijzonder?
Lees meer...
Van appartement naar 'opknaphuis'
Geplaatst op: 18 december 2017
Michel van der Meer en Milou van Kooi (en hun hond Saar) verruilden hun appartement in Utrecht voor een ‘opknaphuis’ in de bossen van Hollandsche Rading. Er waren meer kapers op de kust, maar met de hulp van de aankoopmakelaar van WVO Makelaars lukt het ze toch om hun droomwoning te bemachtigen.
Lees meer...
Besparen op je energierekening én een warm huis?
Geplaatst op: 13 december 2017
Wil je meer wooncomfort en ook nog eens besparen op je energierekening? Laat dan, met subsidie, je woning isoleren. De overheid heeft namelijk ruim 35 miljoen euro subsidie beschikbaar gesteld voor energiebesparende maatregelen zoals: spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie.
Lees meer...
WVO makelaars Woonmagazine winter 2017
Geplaatst op: 13 december 2017
Ons nieuwe woonmagazine ligt weer op de mat! Lees hier alvast meer over het nieuwste aanbod van huizen en kantoorpanden, de hotspots uit de regio volgens ons team, interviews met onze klanten en een bijzonder lekker kerstrecept van restaurant 't Kalkoentje In Rhenen. Dus pak snel een kop koffie (of thee) en ga er even lekker voor zitten.
Lees meer...