Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Huis Ter Heide 3712 XG

Morgen Wonen

3712 XG Huis Ter Heide
Bel of mail ons
030 - 6920304

Omschrijving

**OPEN HUIS MAANDAG 24 JUNI 2019**

Wanneer u zich om TWEE UUR of voor een 2e trance om HALF 3 meldt bij de entree van het bouwterrein, gelegen aan de Zonnelaan/hoek Sterrenberglaan (ter hoogte van parkeerterrein van het appartementengebouw, gelegen aan de Zonnelaan 2 tm 44. U kunt onder begeleiding van een medewerker van Volker Wessels een bezoek brengen aan de modelwoning.
...
Lees meer

Kenmerken

Status Verhuurd Huurprijs € 1.375,- tot € 1.475,- Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 130 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 132 m² t/m 272 m² Start bouw 18-03-2019 Start Verkoop 01-04-2019 Oplevering 01-07-2019 Aantal kavels 10 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

**OPEN HUIS MAANDAG 24 JUNI 2019**

Wanneer u zich om TWEE UUR of voor een 2e trance om HALF 3 meldt bij de entree van het bouwterrein, gelegen aan de Zonnelaan/hoek Sterrenberglaan (ter hoogte van parkeerterrein van het appartementengebouw, gelegen aan de Zonnelaan 2 tm 44. U kunt onder begeleiding van een medewerker van Volker Wessels een bezoek brengen aan de modelwoning.


Huren met alle comfort van nieuwbouw? Kom huren in Huis ter Heide - Sterrenberg.

MorgenWonen is de nieuwe standaard van modern bouwen en wonen. De woningen worden in alle opzichten gebouwd met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam en milieubewust. Een andere unieke eigenschap: MorgenWonen betekent ook dat u er morgen zó in kunt trekken.

Compleet comfort
De woningen van MorgenWonen worden woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook écht woonklaar:
• Op de begane grond en 1e verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder bouwvilt en op de trappen vloerbedekking.
• De woningen zijn uitgerust met luxe keuken met A-label inbouwapparatuur. Met onder andere vaatwasser, inductiekookplaat en RVS recirculatiekap.
• De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.
• Ook de slaapkamers en de begane grond zijn voorzien van vloerverwarming (m.u.v. het toilet en de trapkast).
• Op alle verdiepingen worden alle wanden airless wit gespoten net als de plafonds op de begane grond en 1e verdieping.
• In de achtertuin wordt een zonneterras en een pad naar de berging aangelegd. Deze berging is ook al in uw achtertuin geplaatst. Draadmathekwerk (met hedera) en poort tussen de bergingen onderling en tussen de woning en de bergingen. Zelfs het gras in de achtertuin wordt ingezaaid en in de voortuin wordt een beukenhaag gepland.
• Alle hoekwoningen hebben een eigen parkeerplaats op eigen terrein (2.70 x 7.00)

MorgenWonergie®: bewuster en zuiniger met energie kan bijna niet!
Uw woning is gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Het huis is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. Uw woning heeft geen CV-ketel maar is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat. Het dak is aan de zonzijde bekleed met zonnepanelen waarmee u uw eigen duurzame energie opwekt. In combinatie met onder andere het warmte-terug-winsysteem zorgen deze maatregelen ervoor dat een gezin met 1 kind (jonger dan 12 jaar), dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten hoeft te hebben.

De woningen
De woningen hebben een karaktervolle architectuur. De gevel bestaat uit mooi gedetailleerd metselwerk. Het geheel zorgt voor een fraaie en tegelijkertijd luxe uitstraling. De woningen staan op royale kavels in grootte variërend van 132 tot 272 m2. Achterin de tuin beschikt u over een praktische houten tuinberging voor de fietsen, uw gereedschappen en/ of uw tuinspullen. De woningen zijn voorzien van onderhoudsarme kunststof draai-kiepramen. De tussenwoningen maken gebruik van de zeer nabij gelegen parkeergelegenheid.

Alle ruimte voor uw woonwensen
De tussenwoningen en de eindwoningen hebben dezelfde indeling. Het gebruiksoppervlakte van de tussenwoningen en hoekwoningen is ca. 125 m2, die van de woningen met een dwarskap ca. 130 m2. Elke woning heeft een berging van ca. 6m2.

De ruime entree/hal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer / keuken. De keuken is voorzien van luxe energielabel A inbouwapparatuur en is gericht op de straat; vanuit de woonkamer kijkt u uit op uw achtertuin. U profiteert optimaal van het zonneterras dat al kant-en-klaar voor u is aangelegd.

Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Vanuit de grootste slaapkamer kijkt u uit op de achtertuin. De ruime badkamer wordt compleet opgeleverd met luxe Villeroy & Boch sanitair, een fraaie designradiator en mooi Mosa tegelwerk op de vloer.

Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. Hier biedt de woning indien nodig alle ruimte voor een extra slaapkamer, werkkamer, logeer- of hobbykamer.

Algemeen:
-Verwachte oplevering juli 2019;
-De minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar;
-Minimale borgstelling 1 maand;
-Huisdieren alleen met toestemming mogelijk;
-Contributie bewonersvereniging € 10,= per jaar;

Sterrenberg - Huis ter Heide
De wijk Sterrenberg biedt voor iedereen iets, de rust en de natuur zijn "om je heen", maar tevens met een goede ontsluiting naar steden als Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. De opzet van de wijk lijkt op een klein en gemoedelijk dorp. De 'hoofdstraat' mondt uit op een gezellig plein. Rondom dit plein bevinden zich de diverse voorzieningen van Abrona, zoals een zorgloket en welzijnsfaciliteiten. Er is een bestaand hoofdgebouw dat als uitgangspunt voor de rest van de architectuur rond het plein dient. Zo ontstaat er een mooi geheel waar ondanks de sociale functie van Abrona, ruimte en rust belangrijke aspecten zijn voor alle bewoners.

Meer weten.........
Heeft u vragen; Informeer bij WVO Makelaars Zeist voor meer informatie!
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.375,- - € 1.475,- Indeling Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 130 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 132 m² t/m 272 m² Start bouw 18-03-2019 Start Verkoop 01-04-2019 Oplevering 01-07-2019 Aantal kavels 10 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis

Foto's

Plattegronden

 in Huis Ter Heide 3712 XG  in Huis Ter Heide 3712 XG  in Huis Ter Heide 3712 XG  in Huis Ter Heide 3712 XG

Download PDF

Route van naar , 3712 XG Huis Ter Heide

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.