Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Wiltonstraat 28 34 in Veenendaal 3905 KW

Wiltonstraat 28 34

3905 KW Veenendaal
Huurprijs € 95,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
030 - 6920304

Omschrijving

‘Wilton Staete’ is een onder architectuur gebouwd kantoorgebouw (Architectenbureau Hooper) ter grootte van circa 4.400 m². Het kantoorgebouw is op uitstekende zichtlocatie aan de A12 gelegen op bedrijventerrein ‘Compagnie’. De uitstraling van het gebouw is klassiek met een representatieve eigentijdse afwerking van de entree en het centrale midden gebied. Tevens beschikt het gebouw over een fraai...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2868 m² In units vanaf 458 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

‘Wilton Staete’ is een onder architectuur gebouwd kantoorgebouw (Architectenbureau Hooper) ter grootte van circa 4.400 m². Het kantoorgebouw is op uitstekende zichtlocatie aan de A12 gelegen op bedrijventerrein ‘Compagnie’. De uitstraling van het gebouw is klassiek met een representatieve eigentijdse afwerking van de entree en het centrale midden gebied. Tevens beschikt het gebouw over een fraai aangelegde binnentuin. Bekijk de website van de WILTON STAETE voor nog meer informatie over het pand. 

De bereikbaarheid van Wilton Staete is uitstekend. De op- en afritten van de A12 (Den Haag – Oberhausen) bevinden zich in de directe omgeving. Tevens is de A1 (Amsterdam – Enschede) gemakkelijk te bereiken via de A30.

Met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid ook uitstekend te noemen. Bussen stoppen in de directe nabijheid en het NS-intercitystation Veenendaal-De Klomp is gelegen op nog geen vijf wandelminuten.

Momenteel mogen wij u circa 2.189 m2 kantoorruimte te huur aanbieden, hetgeen als volgt is opgebouwd:;
- ca. 679 m² eerste verdieping;
- ca. 1348 m² tweede verdieping (2 vleugels van 674 m²);
- ca. 162 m² derde verdieping (penthouse)

Wilton Staete is volledig opgetrokken uit schoon metselwerk en is indeelbaar per stramienmaat van 180 cm met kamerdieptes van 540 cm of 720 cm. De meeste wanden in het gebouw zijn verplaatsbaar, waardoor u als gebruiker de voor u meest optimale indeling kan realiseren.

De kantoorruimten zijn ondermeer voorzien van:
- dubbele liftinstallatie;
- luxe sanitaire voorzieningen per verdieping;
- centrale entree;
- sun-screens;
- topkoeling (4-voudige);
- systeemplafonds met (ingebouwde) verlichtingsarmaturen;
- toegangscontrolesysteem m.b.v. pasjes controle.

Parkeren
Ruime parkeergelegenheid (totaal 110 parkeerplaatsen) op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 95,00 per m2 per jaar, te vermeerderen met servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. WVO bedrijfshuisvesting B.V. sta niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 95,- per m² per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 25,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2868 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 458 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
2868 m²
In units vanaf
458 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Liften
Luchtbehandeling
Topkoeling
Route van naar Wiltonstraat 28 34, 3905 KW Veenendaal
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.