Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Columbusweg 16 in Goes 4462 HB

Columbusweg 16

4462 HB Goes
Huurprijs € 60.000,- p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
030 - 6920304

Omschrijving

DUURZAAM KANTOOR PLUS BEDRIJFSRUIMTE

Omschrijving
Modern kantoor-/bedrijfspand op het representatieve bedrijventerrein 'De Poel ll' van in totaal circa 730 m². De kantoren zijn keurig afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van onder andere databekabeling en een luchtbehandeling. De lichte bedrijfsruimte bevat krachtstroom en verwarming. Het verharde...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 394 m²
Lees meer

Omschrijving

DUURZAAM KANTOOR PLUS BEDRIJFSRUIMTE

Omschrijving
Modern kantoor-/bedrijfspand op het representatieve bedrijventerrein 'De Poel ll' van in totaal circa 730 m². De kantoren zijn keurig afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van onder andere databekabeling en een luchtbehandeling. De lichte bedrijfsruimte bevat krachtstroom en verwarming. Het verharde buitenterrein is uitermate geschikt voor parkeren en laden-/lossen

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de rijksweg A-58, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is.

Begane grond
De begane grond bestaat uit een ruime hal met toiletten en trapopgang. Verder twee grote kantoren met daarin één pantry, in totaal circa 180 m². Vanuit de kantoren is de bedrijfshal te bereiken met een vrije overspanning en een hoogte van circa 6 meter, oppervlakte circa 394 m².

Eerste verdieping
De eerste verdieping bestaat uit een overloop met toegang tot toilet en douche, overloop, 3 kantoren en 2 spreekkamers van in totaal circa 156 m².

Parkeren
Het buitenterrein bevat 15 parkeerplaatsen

Zonnepanelen
Zonnepanelen met een capaciteit van 29.000 WP aanwezig.

Huurprijs: Kantoorruimte en parkeerplaatsen
Kantoorruimte: € 85,- per m2 exclusief BTW en servicekosten.

BTW-heffing
uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling
de huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

Huurprijsherziening
jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bestemming
Bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 3.2 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten binnen het bestemmingsplan De Poel ll.

Voorzieningen:
- Cv-installatie;
- Luchtbehandeling;
- Patchkast;
- Alarminstallatie;
- Ontruimingsinstallatie;
- Wandkabelgoten met databekabeling;
- Elektrische installatie met krachtstroomvoorziening;
- Toiletten 3x;
- Douchevoorziening;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur;
- Donkerstralers t.p.v. de bedrijfsruimte (4x);
- Automatische verlichting t.p.v. de kantoren.

Aanvaarding
In overleg

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. WVO bedrijfshuisvesting B.V. staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend..
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 60.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2006 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 394 m² Vrije hoogte 600 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 394 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein, Kantorenpark Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
394 m²
Vrije hoogte
600 cm
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
336 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Kabelgoten, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Columbusweg 16, 4462 HB Goes
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.